Birliktelik Sağlanırsa Aday olurum

2004-2009 yıllarında Mudurnu Belediye meclis üyeliği görevini yürüten Mudurnu Esnaflarından  İsmail ATLI  2014 yılında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Aday olabileceğini açıkladı.

Mudurnu Haber ismail ATLI

ATLI, Mudurnu ilçemize hizmet etmek tabiiki çok güzel bir duygu, ama  hizmet etmek için yola çıkacağımız arkadaşlarımız ile birliktelik sağlamamız lazım, eğer böyle bir durum olursa Mudurnu Belediye Başkanlığı için aday olurum dedi.

ATLI,  Atalarımızdan dolayı siyasetin içinde büyüdük, çevremizdeki tanıdık ve eş dost bu işi layıkı ile yaparak ilçemize hizmet edersin diyorlar, şu an değerlendirme içersindeyim, Allah nasip ederse olur dedi.

www.mudurnuhaber.com

ASTARCI rEKLAM

 

“Birliktelik Sağlanırsa Aday olurum” için 6 yanıt

  1. SEVGİLİ ARKADAŞIM İSMAİLİN BÖYLE BİR GİRİŞİMDE BULUNMASI BENCE BÜYÜK BİR CESARET ÖRNEĞİDİR, SAYIN BÜYÜĞÜMÜZ İRFAN ATLI AMCAMIZIN MUDURNU İÇİN NELER YAPTIĞINI BÜTÜN MUDURNULULAR BİLMEKTEDİR, BÖLYE ELİT BİR KİŞİ OLARAK İSMAİL BEYİN GELECEKTE MUDURNU İÇİN ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞINA İNANIYORUM, ÇÜNKÜ MUDURNUNUN EVLADI, İSMAİL BEY HAYIRLI OLUR İNŞALLAH,SENİ O BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAMINDA GÖRMEK BİZE ONURE EDECEKTİR, HAYIRLI OLSUN.

  2. sayın İSMAİL ABİ;zat-ı aliniz adına bu göreve aday olmanıza sevindim.ben sizin rahmetli TEVFİK TIMIŞKI dayınızın üvey oğluyum,yani akrabanızım.bunu neden belirttim derseniz beni belki tanımayabilirsiniz,tanıyasınız diye!

    ancak burada size ufak bir serzenişte bulunmak isterim.bu zamana kadar MUDURNU da başkanlık yapanların çoğu(istisnalar hariç)sadece oradaki koltuğu kapmak için aday oldular.eğer halka hizmet için bu göreve talipseniz ,sadece MUDURNU merkez için değil tüm köylerin başkanı olacaksanız adaylığınızı açıklayınız derim.maalesef başkanlarımız köylerden kopuk yaşadılar,sadece köylere misafirliğe gidermiş gibi davrandılar,karşılığında da ilgi alaka ,saygı gösterdiler.sağ olsunlar benim köylü amcalarım,teyzelerim ellerinden geleni esirgemeyip hizmette kusur etmediler.

    ben bundan sonraki dönem için koltuk için başkan değil,o koltuğa layık olacak,hakkını verecek başkanlar istiyorum.ayrıca KÖYLERİNE,ABANTINA,YAYLASINA,KAPLICASINA sahip çıkan başkanlar görmek en büyük hayalim!

    lütfen bu belirttiğim konuları değerlendirmeye alıp gelecek öyle plan proje yapınız!..

  3. Sevgili adaşım, çok doğru bir karar vermişsin. Mutlaka şimdi sana saçma sapan yorumlar yapanlar olacaktır. Bu gayet normal. sebebini biliyorsun. Duyunca çok sevindim. İnşaallah başarılı olur İlçemize en iyi şekilde hizmet edersin. İnanıyorum. Kimden eksiğin var…

  4. Hayır niyyet, hayır akibet. Ya nasip. Şimdiden Allah yardımcın olsun derim. Selamlar.

  5. KISKANÇLIK KÖTÜ BİR ALIŞKANLIKTIR.
    Burası, Mudurnu eğer takip ederse insanlar birbirleriyle bir şekilde 3-4-5. kuşakta akraba çıkarlar. Küçücük bir MUDURNU da didişmeye gerk yoktur. Bunu köşe yazılarımda defalarca yazdım ve yazmayada devam edeceğim. Diğer basıncı arkadaşımız, haberci her duyduğunu değil, konuştuklarını ve karşısındakinden anladıklarını habere taşır. Karşısındaki kişi, haberciye illaki bu haberi böyle yap derse o HABER değil reklamdır. İsmail ATLI ağabeyimiz geçen dönemde Belediye Başkan yardımcılığı yapmıştır. Ve her türk vatandaşı gibi onunda hakkıdır. Kulis yapabilir, yanında yer almak isteyen arkadaşları ile görüş alışverişi yapabilir ve bunuda herkes ile konuşabilir. Siyasi düşünceli bir kişi gazeteciler ile konuşurken illaki bu haberi yap demez. Ayrıca, eğer bir insan bir yere niyetlenmedi ise, kusura bakmayın Gazetecinin yanında da konuşmaz. Bunun örnekleri Mudurnu da çok. İyileri Gazetecilerin yanında bas, bas bağırıp söylerken, işine gelmeyen işlere kılıf bulan çok, haberiniz olsun. Birde işin şu tarafı hoş değil, hem hayırlı olsuna gidip, hem altını deşelemek yakışık almamış.

    İsmail ATLI ağabeyim arkadaşları ve çevresinden gelen seslere kulak vermiş ve bu olayıda benimle paylaşmıştır. Benimde gazeteci olduğumu bilmekte olup, haber sonrasında haberi yazmamdan dolayı ters bir tepki göstermemiştir.

    Ama bizi suçlayan gazeteci ağabeyimiz, hatırlarsanız bundan yaklaış 2 ay önce eski Belediye başkanı Metin SOYGÜR hakkında tekrar adayım gibisinden kendi ağzından haber yapıp, Metin SOYGÜR ün ben böyle bir şey demedim bu haber yalan demesi üzerine 2 saat sonra haberi yayından silmiştir. Burada her kes dürüst olmalıdır.

    Bir Hikaye vardır. Paylaşmak isterim.
    Genç Adamın bir tanesi Caminin yanından geçerken, Camiye bak ne güzel şurada İmam olmak ve insanlarla kaynaşmak ne güzel olsa gerek diye duyulur bir şekilde söylemiş. Camiye namaz kılmaya giren bir Cemaat ise hemen o vatandaşın dediğini Hocaya iletmiş. Hocada bir süre sonra bu vatandaşa çarşıda rastlayarak sormuş. Hayırdır hemşerim, yerimizde gözünmü var. Vatandaş, hocam ne olduki ? Sanırım yerimde gözün var, buyur takkeyi, cübbeyi vereyim demiş. Hocanın kulağına farklı şekilde yansıtılan bu olay sonrasında , çalışıp çabalayan Genç adam farklı dalda eğitim düşünmesine rağmen bu hırsı ile İmam Hatibi bitirerek imam olmuş. Sonunda ne olmuş dersiniz? O camiye imam olmuş. Peki hocayı ilk tebrik etmiş ?Onuda siz artık bilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir