Bir Ramazan’a daha MERHABA

Bir Ramazan’a daha MERHABA

ON bir Ayın sultanı Ramazan ayı bir kez daha bereketiyle birlikte geldi.

Ramazan ayının değerli ibadeti TERAVİH namazları için vatandaşlar Camilere akın etti. İnşaallah  Ramazan ayından sonrada ibadetlerin devamı gelir diye dua ediyoruz.

İlk günden İftar sofraları kuruldu ve insanlar paylaşım için hep birlikte iftar sofralarına oturdu, ne mutlu bizlere.

Ramazan berekettir, Ramazan huzurdur,

 

Tabiiki bazı kanı bozuk ve islam ve Türk düşmanı mihraplar Ramazan ayında da boş durmadı, Ramazan ayının 2. günü ülkemizde  İstanbul da yaşanan Terör olayları sonucunda Polis kardeşlerimiz Şehit oldu, masum insanlar hakka yürüdü, hepsine Allah tan rahmet diliyor Ramazan ayının feyzi ile kabirlerinin aydınlanması için dua ediyoruz.

 

Ramazan ayı bizim Mudurnu gibi yerlerde daha bir rahat geçiyor, sebebi ise havalar ılıman gidiyor, Trafik  büyük şehirlerdeki gibi değil, gürültü yok,patırtı yok daha ne isteyelim Yüce Mevla’dan. Fırınlarda çıkan  sıcak Ramazan Pide  kuyrukları ne kadar hoş.

 

Ramazan Ayı yüzü suyu hürmetine eller semaya kalkıp dualar ediyoruz, Ülkemizdeki terör olayları bitip güzel Ülkemizde hep birlikte kardeşçe yaşamak nasip etsin rabbimiz.

 

Ramazan ayında iyilik yapmaya devam ederken, ziyaret edilecek büyükler unutulmamalı, küçüklerinde gönülleri alınmalıdır.

 

Rabbim inşaallah nice hayırlı Ramazan ve Bayramları  birlikte görmek nasip eder.

 

Hayırlı Ramazanlar

 

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir