Bende Aday olabilirim

 Çok kıymetli  ve değerli Mudurnulu ve Mudurnu sever dostlarım. Çevremdeki arkadaşlarımında çok israrı ile bende aday olabilirim diye bir düşünce oluştu.

aydın özpelit

Dün gerçekleştirilen  Kocaeli ve İstanbul  seyahatında arkadaşlar ile sohbet ederken bir kez daha anladımki,  şu kısa ömrümüzde çevremize ışık vermek ve hizmet etmek gerekiyor.

 

Bir dakikamızın bile boş geçmemesi ve Mudurnu ilçemiz için çalışmak adına , ciddi olarak bende Mudurnulu bir genç olarak aday olmak ve ilçeme hizmet etmek istediğimin farkına vardım.

 

Bu açıklamayı yılın ilk gününde vermek istedim. İnşaallah  Mudurnu ilçemiz  ve şahsen benim için bu karar hayırlı olur. Tüm Mudurnuluları ve Mudurnu severleri gençleri,orta yaşlıları çıkacağım bu yolda beni desteklemelerini ve katkı vererek, Mudurnu ilçemizin yarınlara ve gençlere daha yaşanabilir bir ortam bırakmak için beraber çalışmayı diliyorum.

 MUDURNU DA GENÇLİK

İlçemizde yapılavak o kadar iş varki, gençliğe yönelik programlar ve çeşitli organizasyonlar bu çatı altında rahatlıkla yapılabileceği kanaatindeyim.

 

Şimdiden teşekkür eder, 2013 yılında Mudurnu da bazı şeylerin değişmesi gerektiğinin altını çizerek  bu oluşumda destek ve dua bekliyorum.

Saygı ve sevgilerimle

Aydın ÖZPELİT

Mudurnu Haber

www.mudurnuhaber.com

 

“Bende Aday olabilirim” için 12 yanıt

  1. Aydın Bey kardeşim: Verdiğin bu tarihi ve isabetli kararına çok sevindim.Mudurnu’nun ender yetiştirdiği gençlerden birisin.Şimdilik hayırlı olmasını diliyorum.Dualarımızla Ankara’dan desdeklediğimizi,zamanı gelince de fiili desdekçi olacağımızı ifade eder başarılar dilerim.İnşallah Hayırlara vesile olur.

  2. Değerli Aydın abi gördüğüm kadarıyla Mudurnuda yapılan birtakım ötekileştirme siyasetine yönelik bir adım. Gençleri desteklemen ve birleştirmen çok çok iyi birileri gibi yandaşları kendi yanına geçirmek birilerini küstürüp siyasetten soğutmanın hiç kimseye bir faydası olmaz Ak parti böyle siyaseti kaldırmaz küskünler veya birbaşkaları gibi izlenen siyasetin hiç kimseye faydası olmaz.Biz hiç kimseye yönelik herhangi bir tavrımız olmamamıza rağmen bizim üzerimizden bile oyunlar oynanıyor biz hiç kimseye küs veya kırgın değiliz kim aday olursa peşinde koşturmaya devam ederiz çünkü mühim olan Ak partinin Mudurnu da başarılı olmasıdır.Mudurnu da ne kadar cok adayın cıkması o kadar Ak partinin değerini artırır ve yükseltir.

  3. iyide neye aday olucan bide onu yazsaydın fikrimiz olurdu?

    EDİTÖR: Arkadaşım Ejder, nereye aday olacağım konusunda arkadaşlar ile istişare yaptık. Aday olacağımız yer çok açık. Ama biraz vakit daha geçerek vatandaşımızın beyin cimnastiği yapmasının uygun olacağı belirtildi. Çok yakında nereye aday olacağımızı açıklayacağım. İnan, Mudurnu için aday olacağımız yerde her kese çok faydalı hizmetler yapacağımız aşikardır. Aday olacağımız yer , hizmet makamıdır ve yıllardır özlenen hizmetlerin yapılabileceği bir makamdır. Ama biraz bana müsaade edin, inşaallah bazı çalışmalarımız var, bunlardan sonra geniş bir açıklama yapacağım. Teşekkürler

  4. Sevgili kardeşim bu almış olduğun cesaretli kararından ötürü seni kutluyorum.Laf üretmeyip iş üretmeyi, sorunları dedikodu mahiyetinde dillendirmek yerine sorunları çozmek için elini taşiın altıana koymayı seçtiğin için seni tekrar kutluyorum Senin ve Mudurnumuz için hayırlı olmsını diliyorum. Seninle ayrı kulvarlarda yarışacağız ama olsun İkimizde Güzel Mudurnumuz için koşacağız.

  5. AYDIN BEY başkan adaylığı için tarihi özellikle mi şeçtin bilemem ama ayın 1 in de yılbaşı akşamının mahmurluğuyla uyananlar senin adaylığın konusunda yazını okurken pek konsantre olamazlar.ben bu yorumumu kendi bakış penceremden değerlendiriyorum.bu yorumum herkesi kapsamaz.

    eğer adaylık konusunda ciddiysen benden sana tavsiye yapamayacağın şeylerin vaadin de bulunma.3 ün birinde kraldan çok kralcı olanlar bu sefer de seni yalan vaatlerde bulunuyor diye mahkeme yollarına düşerlerse sakın ola şaşırma.sana dost gibi görünen sinsi düşmanlarına dikkat etmeni isterim.

    DOSTUN İYİSİ GERÇEKLER ACI OLSA BİLE YÜZÜNE SÖYLEYENİDİR.Haydi hayırlısı.

  6. SİYASET DAHİL HER ALANDA ÜRETEN MUDURNU HERZAMAN GÜÇLÜ VE İTİBARLI OLACAK KALACAKTIR VE TARİH TEKRAR TEKERRÜR EDECEKTİR.YILLARDIR MUDURNUMUZ İÇİN ÇALIŞAN “KOCA MUDURNULU AYDIN ÖZPELİT” KARDEŞİMİ KUTLUYORUM.HER MUDURNULU GİBİ KUTSAL HİZMET ADAYLIĞINA HAKKI OLDUĞUNA ÇOK ÇALIŞACAĞINA GÜZEL BİR EKİPLE GEÇMİŞTEKİ YAŞADIĞI TECRÜBELERLE İYİ İŞLER YAPACAĞINA EMİNİM. “CESARETİNİ KAYBEDEN HERŞŞEYİNİ KAYBEDER” ANONİM SÖZÜMLE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI CENABI HAKTAN DİLİYORUM.

  7. Niyet hayır akibet hayır denir bir atasözü vardır, ya nasip inşaallah Allah hayırlısını nasip etsin. Ama içinde bulunduğumuz aday adaylarından aday tespiti halka sorulmadan yukarıdan çakma oluyor maalesef, bu bütün partilerde öyle. Halkın istemediği birisini yukarısı genel merkez biz bunu istiyoruzi, size bunu layık gördük diyor ve seçime sokuyorlar. Etiketiniz olması lazım, genel merkezin desteklemesi lazım, kayınpederinizin gücü olması lazım…. Halkımız oy verirken “kerhen” verdikleri oylarıda gözardı etmeyelim, mevcut iktidar hangi partide ise memleketimize hükümet desteği gelsin diyerek istemeye istemeye iktidar partisinin adayına oy verenler anımsanmayacak şekilde büyüktür. Birde olayın Göynük örneği var, Komşumuz Göynük ilçemizin eski belediye başkanlarından değerli ağabeyim Ahmet ÇANKAYA, kendileri Ülkücü hareketden gelmektedir, seçimlere girer müteakiben iktidar partisine geçiş yapar nedeni sorulduğundada memleketime hizmet için der. Sakarya ilinde çok iyi tanıdığım merhabalaştığım bir değerli büyüğüm var Halk Eğitim Merkezi Müdürü idi yani öğretmen. Köklü sol görüşlü, sol görüşlü ama halk çok değer veriyor saygı gösteriyor seviyor, seçimlerde iktidar partisinden 2 dönemdir belediye başkanıdır. Yerel yeni yapılacak olan seçimlerdede kesin aday ve de kazanır gözüyle bakılıyor. Aydın’cığım değerli kardeşim, akrabam, komşum Ali Şükrü TUNCEL abimde aday olmuştu ve baya madden yıpranmıştı. Seni sevenlerinin destek olayından çok yukarısının seni beğenmesi önemli sadece İlçe yönetimin ve İl yönetiminin desteği değil Genel Merkezin desteği ve seni tanımaları (birilerinin de tanıtması)çok çok önemli. Sevgi ve selamlar olsun.

  8. YAKIŞIR AYDIN KARDEŞ: Şimdiye kadar çok başkanlar gördük,çok adaylar gördük senden hiçbir fazlalıkları yok hatta eksikleri vardı, önemli olan burada senin cesaretli bir karar vererek adaylığını açıklamandı, bunu duyduğumda çok sevindim İNŞAAALLAH sonunda alicenap Mudurnu halkının desteğine mazhar olur ve muradına erer, şirin Mudurnumuza da hizmet etme fırsatını yakalarsınız. Bizler gurbetteyiz ama üzerimize ne görev düşerşe yapmaya hazırız. Hoşça ve dostça kal.

  9. Mudurnunun tüm köyleri gece yapmalı – ve – muhtar özsarıdan yanıt haberlerine yapmış olduğum yorumlar neden yayınlanmadı yanlış anlama ama merakımdan soruyorum…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir