Başıboş Köpekler, tasmalıda olsa Toplanacak

Başıboş Köpekler, tasmalıda olsa  Toplanacak

Mudurnu Belediyesine sürekli sorun teşkil eden  Sokak köpekleri için  operasyon  tarihleri  ilan edildi.

Mudurnu Belediyesi  ilçe merkezinde başıboş dolaşan  köpeklerin  18-19-20 Ocak tarihleri arasında  aşılarının yapılarak Barınaklara gönderileceğini Hoparlör sisteminden duyurdu.

 

Hoparlör sisteminden yapılan genel ilanda , şehir merkezinde   dolaşan başıboş köpekler  tasmalı dahi olsa  Barınaklara gönderilecek denildi.

 

ŞEHİR MERKEZİNDE  SÜREKLİ ÇOĞALAN  SOKAK HAYVANLARI TURİSTLERİN İLGİ ODAĞI HALİNE GELİYOR.

Mudurnu ilçemize gelen Turistler  şehir merkezinde peşlerinde dolaşan onlarca  sokak köpeğini görünce biran korku yaşıyor, ardından ellerineki yiyecek  malzemeler ile hayvanları besleyen Turistler ilerleyen dakikalarda sokak hayvanları ile dostluk kuruyor.

www.mudurnuhaber.com

“Başıboş Köpekler, tasmalıda olsa Toplanacak” için 3 yanıt

  1. O kopeklerin gazabina ugramaktan korkmuyorsaniz, hadi toplayin. Yaradanin emaneti olan gariban kopekleri toplayacaginiza, insanligin geregini yaparak besleyin sahiplenin. Marifet gibi manset yapacaginiza, daha iyi islerle ugrasin

  2. çok geç kalınmış bir önlemdir.ama turistler için yapılması yanlıştır.ilçemizde çocuklar dışarı çıkması bile çok zor bi durumda o kadar köpek varki umarım toplanır ortalıkta köpek kalmazdır.

  3. Ayşe Altun hanfendi siz mudurnu da yaşamıyorsunuz sanırım mudurnu ilçesi şuanda nerdeyse hayvanat bahçesine döndü o kadar çok köpek varki boş gezen gereksiz bi çocuk okula markete evine yada dışarda nasıl dolaşacaktır bi düşünün?çocuklarıda geçtim yaşlı insanlarıda düşünün biraz o kadar seviyorsan bakmaya alırsın kendi evine bakarsın o zaman.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir