Ayhan ERKUT Vefat etti

İlçemiz Büyükcami Mahallesinden Mudurnu Esnaflarından Mehmet ve Şayen ERKUT un Oğulları, Güray ve Olcay ERKUT un Babaları Ankara Mudurnulular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi,Ankara İŞKUR Matbaası Kurucusu   Ayhan ERKUT Vefat etti.

 

Yaşamı boyunca doğduğu Mudurnu ilçesi için elinden gelen çabayı gösteren ve bir Süre Ankara Mudurnulular Dernek Başkanlığı yapan Ayhan ERKUT bir Mudurnu aşığıydı. Mudurnu ile ilgili çeşitli yayınları vardır.

Merhumun Cenazesi 16 Ekim 2012 Salı günü bu gün Ankarada  kılınacak İkindi ve Cenaze namazına müteakip toprağa verilecektir.

Merhuma Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

www.mudurnuhaber.com

 Baş sağlığı Mesajı için: Güray ERKUT : 0 532 341 27 66

“Ayhan ERKUT Vefat etti” için 7 yanıt

  1. Ayhan amcaya allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim. Faruk Babalı

  2. Ayhan amcaya allahtan rahmet,kederli ailesine başsağlığı dilerim mekanı cennet olsun nur içinde yatsın.

  3. Değerli büyüğümün mekanı cennet olsun. Erkut ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.

  4. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

  5. Allah rahmet ve mağfiretini esirgemesin. Mekanı cennet olsun nur içinde yatsın.Ayhan abimiz Mudurnu sevdalısı idi. Hem Ankara’da hem Mudurnu’da Mudurnuya çok faydalı olmuştur. Mudurnu’ya ait kitap ve takvimlerin basımını yaptığını hatırlıyorum. Ailesine,yavrularına torunlarına ve sevenlerine sabrı celil niyaz ederim, başınız sağolsun.

  6. Ayhan bey mudurnumuzun yetiştirdiği kalbi mudurnu için atan her zaman mudurnunun ve mudurlunun yanında olan nadide,saygıdeğer bir insandı. ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir