Aydın ÖZPELİT KUTSAL TOPRAKLAR DAN BİLDİRİYOR


Mudurnu Haber Editörü Aydın ÖZPELİT ve beraberinde 40 kişilik UMRE ci gurubu ilk olarak Suudi Arabistan ın Medine Şehrine gitti. Peygamber Efendimize 5 gün Misafir olan UMRECİ gurubunun içinde 8 kişi Mudurnulu UMRECİ bulunuyor.

Medine de 5 gün ziyaretlerde ulunan UMRECİ ler daha sonra MEKKE şehrine geçti. MEKKE şehrine geçişte Medine çıkışında İHRAM giyilerek UMRE yolculuğu için niyet edildi.

www.mudurnuhaber.com

“Aydın ÖZPELİT KUTSAL TOPRAKLAR DAN BİLDİRİYOR” için 8 yanıt

  1. Allah hayırlı ibadetler etmeyi, yapacağınız umre ve tavaflarda kolaylık bulmannızı nasip etsin. Dualarınızda unutulmamak dileğiyle.

  2. ALLAH..KABUL..ETSİN..AYDIN..BEY..KARDEŞ…BİZLER..İÇİN..DE..DUA..EDİN.selamın.aleyküm

  3. Arkadaşım Bizdende Selamları Unutma Allah Dualarını Kabul etsin.

  4. Svgl. Aydın, Umreye gittiğini öğrenmiş bulunuyorum. Allah Umreni ve dualarını Kabul etsin.Bizler için de dua et. Ekrem ÇETİN.Bandırma.

  5. Hacı abi ALLAH kabul etsin, bizim içinde dua edersiniz inşallah

  6. ABİCİM ALLAH KABUL ETSİN.BİZİM SELÇUK KARDEŞİ GÖREBİLDİNMİ?BANA ÖZEL DUA İSTİYORUM SELAMLAR,SEVGİLER…

    AYDIN ÖZPELİT

    Mekke ye 3 gün oldu geleli, selçuk ile telefonda görüştük, burada CUMA günleri tatil oluyor, onun için CUMA günü namazdan sonra buluşacağız inşaallah.

    Buralarda bir çok Mudurnu lu gördüm. Terzi İhsan özbey Amca, İlhan DİNÇ abi,Örencik ten hacı amca, Tımaraktaş tan Rıdvan bey.
    Mekke den selamlar… Dualarımız sizinle

  7. Değerli kardeşim AYDIN ÖZPELİT’e bu kutsal görevinde kolaylıklar diler dualarının ve niyetlerinin kabul olmasını yüce mevladan temenni eder sağ salim aile ocağına dönmesini dilerim.. Dualarımız seninle Aydın kardeş sende bizi unutma!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir