Asker Mevlidleri Devam ediyor

Mayıs ayı içersinde ilçemizden vatani görevini yerine getirmek için Asker Ocağına uğurlanacak Genç kardeşlerimiz için Mevlid merasimleri devam ediyor.

Dün akşam  Akşam ile Yatsı namazı arasında Mudurnu Yıldırım Beyazıd Camiinde Mudurnu Kaygana Mahallesi sakinlerinden Mudurnu Şirin Seyahat otobüs işletmesi yöneticilerinden Şinasi URAL ın oğlu Fatih URAL  için Mevlid-i şerif programı düzenlendi.

Programda Mevlid- Kuranı- Kerim ve İlahiler okundu. Mevlid sonunda Mudurnu Yıldırım Beyazıt Camii İmam Hatibi Abdullah BAŞTÜRK bir dua ederek , Mevlid sahibinin ve Cemaatin Ahirete intikal eden tüm akrabalarının bu programdan haberdar olmasını ve Ülkemizin her türlü kötülüklerden ve TERÖR belasından kurtulması için dua etti.

Program sonunda, Camii çıkışında Şinasi ve Fatih URAL Cemaatle tokalaşarak , katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

www.mudurnuhaber.com

“Asker Mevlidleri Devam ediyor” için bir yanıt

  1. Fatih yavrumuza güzelce gidip gelmek nasip olsun. Sağlıklı teskere dilerim. Değerli babası annesi ve sevenlerine de sabırlar dilerim. Askere gitme konusunda vicdani retçilerin giderek arttığı bir dönemde sanki bir bayram gibi böylesine gururla askere göndermek çok güzel bir duygu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir