Arsanı göster Prefabrik Evinizi kuralım

Arsanı göster Prefabrik Evinizi kuralım

Bolu da faaliyet gösteren Atak prefabrik yapının,  Türkiye’de ve Dünya’da bir çok inşaat projesinin şantiye yapılarında imzası var. Azerbaycan Bakü’de dünyanın bilinen en büyük doğalgaz rezervine sahip BP – Azfen’in işlettiği Şah Deniz 2’nin şantiye yapılarında, Afrika’da Libya’dan Kongo’ya, Nijerya’dan Mısır’a bir çok işçi kampı şantiye yerleşkesinde ve dünyada 500’ü aşkın şantiye projesinde yapıları olan ATAK Prefabrik Bolu’da faaliyetlerine başladı.


Atak Yapı,  Prefabrik yapıları ergonomik tasarımı, pratik ve hızlı kurulumu, yüksek verimli ve fonksiyonel kullanım alanlarıyla inşaat projelerinizi daha da kolaylaştırıyor.


Uluslararası tecrübe ve kalitesiyle tam zamanında teslimat firmamızın en önemli farkıdır. Atak prefabrik yapı üretim yaptığı şantiye yapıları arasında; inşaat şantiye binalarıofis binalarıyemekhaneyatakhane, sosyal alanlar, wc – duş üniteleri gibi yapılar yer almaktadır.

BOLU VE İLÇELERİNDE   YERİNİZİ GÖSTERİN SİZE UYGUN OLAN  PROJEYİ SUNALIM

Bolu il ve ilçelerinde  Arsanızı göstermeniz halinde ATAK Prefabrik olarak  gerekli çalışmayı yapıp, size en uygun  projeyi  tavsiye ediyor , ödeme şekilleri konuşup  sizi biran önce  yuva sahibi yapmak için gerekli çalışmayı başlatıyoruz.

Bolu nun tüm ilçelerine profesyonel ekiplerimiz tarafından  beğendiğiniz Prefabrik yapınızı kuruyoruz.

Konu ile ilgili bilgi 0374 421 28 83 ve 0 535 735 91 64 nolu telefonlardan alınabilir.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir