ALANBAŞI İBADETHANE İÇİN TEK YÜREK OLDU

ALANBAŞI İBADETHANE İÇİN TEK YÜREK OLDU

Mudurnu ilçesi Beyderesi Alanbaşı Mahallesi sakinleri, Mahallelerine Cami ve sosyal yaşam merkezi yapımı için kolları sıvadı.

Cami İmam Hatibi Ahmet UYSAL, Mahallelilerimizin büyük desteği ve yardımları ile 4 ay önce başladığımız Camii inşaatımız son hızı ile devam ediyor, havaların ısınması ile birlikte çalışmalarımız yeniden başladı.

 Mahalle sakinleri ve hayırseverlerin desteği ile şu ana kadar gelen Cami inşaatımıza destek ve yardımda bulunmak isteyen hayırsever büyüklerimiz bizlerden desteklerini esirgemesinler dedi.

Uysal, bu gayretli çalışmaları yerinde görmek isteyen hayırsever vatandaşlarıda Köylerine davet ettiklerini ifade ederek, Camilerimize sahip çıkılmalı, bu bir hayır yarışıdır, bu yarışta sizlerde yerinizi alırsanız tüm Cemaat ve Köy halkı olarak dualarımız sizinle birlikte olacaktır dedi.

Beyderesi Köyü Alanbaşı Mahallesi Cami Yaptırma Derneği Başkanı Ahmet YARDIMCI şu ana kadar Komşularımız, Cemaatimiz ve Yardımseverlerin desteği ile Eski kullanılmayan Camimizi yıkarak yerine Modern bir Cami ve Sosyal Yaşam merkezi inşaatında epey bir yol aldık dedi. YARDIMCI, gece gündüz tatlı bir koşuşturmaca sonrasında Camimizi bu hale getirdik, şimdi ise caminin halısı, minaresi, mihrab, minber kürsü ihtiyaçlarımız var, bunun içinde hayırseverlerden destek bekliyoruz, eğer sizde camimize bir destette bulunmak isterseniz, CAMİNİN HESAB NUMARASI: 61316458-5001 İBAN NO:TR16 0001 0000 5761 3164 5850 01

 

Gerekli bilgi ve yardımlar için .0 534 433  27 37  veya 0 534  916 24  07 nolu telefonlardan ulaşılabilir.

www.mudurnuhaber.com

sarottermalsatis1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir