AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUDURNU DA BULUŞTU

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUDURNU DA  PAZAR KAHVALTISINDA BULUŞTU

AK Parti Mudurnu Gençlik Kolları Başkanlığı organizesinde Mudurnu  Aile Çay Bahçesi ÇINARALTI Restorantta Pazar kahvaltısında biraraya geldi. AK Parti Gençlik Kolları İl  Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve yönetim kurulu üyeleri teşkilat içi program için Mudurnu ya geldi.

Kahvaltı öncesinde Mudunu AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat DERELİ Bolu ilinden Gelen Bolu AK Parti Gençlik Kolları üyeleri ile Mudurnu Gençlik Kolları üyelerine hoş geldiniz konuşması yaptı.

 

Kahvaltı sonrasında AK Parti Gençlik Kolları üyeleri yapılan faaliyetler ile birbirleri ile görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Mudurnu ilçe gezisi düzenlendi.

www.mudurnuhaber.com

 

 

“AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUDURNU DA BULUŞTU” için 7 yanıt

  1. Murat DERELİ kardeşimizi tebrik ediyorum, inşaallah bu parti etkinliklerinizi diğer ilçelere ve beldelerede yaparlar, hemkendileri hem de yöre insanı için dahayararlı olur. Diğer parti teşkilatlarınında bu gibi davranmalarını umut ederim. Hiç bir hareket avamdan uzaklaşmakla elde edilemez, mutlaka halk ile bütünleşmelisiniz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

  2. Teşekkür ederim sayın abimiz biz gençlik kolları olarak Mudurnu da diğer partilere sürekli örnek olmuşuzdur.partimizin il gençlik kollarıyla koordineli bir şekilde diğer ilçelerimizin gençleriyle buluşuyoruz ve memleketimiz için birşeyler yapmak istiyoruz bundan sonrada çalışmalarımıza gayretle devam edeceğiz…

  3. Bu tür etkinlikler güzelde bu yemeklerin parası kimden onu çok merak ediyorum….

  4. Yapılan bu yemekteki bu giderleri mutlaka hoca karşılamıştır. Ayrıca AKP yemeği denilmiş orda herkesimden insanlar var. Siz mudurnuda hiç bir şeyi değiştiremezsiniz. Boşuna çabalamayım. Mudurnu LAYIK tır. LAYIK kalacak.

    1. Mudurnuda ileriye dönük,çağdaş,kültürlü,cumhuriyet doğrultularında aydın gençlerin yetişmesini isterim.—Mudurnuyu, kızları ve erkekleri ile daima ileri taşıyacak gençlerdir.

  5. gençler bişeyler yapıyolar mudurnu ve boluda yapılmayan ve en öenmlisi olması gerekenleri arkadaşın tekide herşey bitmiş yemeklerin parası kimden diye merak etmiş serdar rumuzlu arakdaş yemek paralarını sana havale etmişler bir adam namaz kılmaya başlıyormuş onu çekmeyen fitne fesat kişiler hemen atlamış yoksa sen abdetsiz namazmı kılıyosun diye arkadaşım aynen sen bu tip örneklerden birisin beğenirsin beğenmezsin bari salça olma

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir