Ahşap Desenli Camlar güzellik katıyor

Ahşap Desenli Camlar güzellik katıyor

Mudurnu ilçesinde Ahşap evlerde uygulanmaya başlayan Ahşap görünümlü Isı Camlar hem güzellik katarken hem de Aile bütçesine katkı sağlıyor.

Mudurnu ilçesinde  Isı Cam işleri yapan Atakan ERDOĞAN  Tarihi ve Eski görünümlü Evlerde   Dokuya uygun malzeme kullanarak çevreye karşı görevlerini yerine getirdiklerini ifade ederek,  Müşterilerimiz bazen Beyaz görünümlü Camlar da israrcı oluyorlar, firma olarak Müşterilerimizi   Ahşap evlerde   dokuya uygun renklerde malzeme kullanmaya ikna ediyoruz dedi.

www.mudurnuhaber.com

 

“Ahşap Desenli Camlar güzellik katıyor” için bir yanıt

  1. Adapazarı’nda tarihi bir camiyi bir işadamı sponsoruyla koruma yaşatma derneği tamir ettiriyor, caminin önceden pencereleri plastik koyu kahve imişti, tamirde ise cami duvarları beyaz boyalı diye çerçevelerde beyaz yapılmış ve ihbar geldi, hem vakıflar bölgeden hem dernekler müdürlüğünden konu incelendi. Bu tür binalar sit alanında olduğundan çivi çakma bile yasak, belli izinle eski resime bakılarak ve aynı şekilde olması kaydıyla izin verilmektedir. Aman eski tarihi statüye koruma altına alınan evlerimizi tadilat ederken dikkat edelim .) Vesileyle tüm Mudurnu halkına sevgi saygı selamlar olsun efendim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir