Ağabeyi’ nin yolunda ilerliyor

Mudurnu’lu Hayırsever işadamı Süreyya ASTARCI nın  Torunu  Emre ASTARCI (9)  Ağabeyi Ahmet ASTARCI  nın yolundan gidiyor.

Emre ASTARCI, 3 yıldan bu yana TENİS eğitimi alıyor, Ağabeyi Ahmet ASTARCI ise  başarılarına her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Ağabeyinin yanında yetişen ve Turnuvalarda onu sürekli takip ederek ondan feyiz alan  Emre  Turnuvalara erken başladı.

                             İLK KUPA HEYECANI 2. LİK İLE GELDİ

Ankara, Bilkent İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Emre ASTARCI, geçtiğimiz hafta   Göcek’te düzenlenen Türkiye Tenis Federasyonu 9 yaş Kış Kupası  Tenis Turnuvasında  2. olarak ilk Kupa heyecanını yaşadı.

                             ASTARCI AİLESİ DURUMDAN GAYET MEMNUN

Astarcı, Ailesi Ahmet ve Emre nin Tenis sporunda  günden güne başarılarının artarak devam etmesinden oldukça memnun olduklarını ifade ederek, Emre’ nin Ağabeyi Ahmet gibi tüm Kupaları toplamak için çaba sarfettiğini belirtti.

www.mudurnuhaber.com

                           www.tuanaevleri.com

 sarot-kampanya1

 

“Ağabeyi’ nin yolunda ilerliyor” için 3 yanıt

  1. Rabbim o güzel gözlerini hep güldürsün, taşıyamayacağın kadar bol madalyalar kupalar nasip olsun.

  2. Değerli yavrumuza, başarılarının artarak devamını diliyoruz. Böylesine güzel bir başarıya imza attığı için ve sayın Özpelitin bu önemli hadiseyi kaçırmamamasını ve bizlerihaberdar etmiş olmasından dolayı kutluyoruz.
    Kulübümüzün restoranında Akdeniz mutfağı ve ızgara çeşitlerinden oluşan bir mönümüz bulunmaktadır.Etrafı çam ormanlarıyla kaplı kulübümüzde, 4 adet toprak kortu hizmete açtık. Toprak kortlarımız Roland Garos (Paris) zemininin aynısıdır. Müşterilerimize şampuan vb. tüm ekipmanları kulübümüz sağlamaktadır. Gece ışıklandırmamız hat başına 5 kw’dır. Gece oynarken tenisçilerimiz hiçbir sıkıntı yaşamamaktadır.
    Parası olmadığı için tesiste tenis oynayamayan kardeşlerimizede başarılar diliyoruz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir