ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN

 

                        ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN

YEREL BASINDA ÇIKAN HABER VE GÜNDEMLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMA ZORUNLULLUĞU DOĞMUŞTUR                                                 

                        İlçemiz basınında çıkan haberlerde;

                        Mudurnu Kaplıcasının elden gittiği, 2.000 Tl Belediyeden kira istendiği, artık kaplıcanın 50 Tl olacağı, belediye de bir devlet sayılır, kamu yeridir, çok yazık kendi insanına böyle yapılmamalı, su boşa akıyor yazıktır günahtır gibi haberleri yerel basında okuduk.

 

                         Belediye Başkanı Mehmet İnegöl”ün hazırlamış olduğu, Değerli hemşerilerim başlıklı yazı ekine eklemiş olduğu, Birlik başkanı Vali İbrahim Özçimen  ve 6 üyesinin imzasını taşıyan Babas Kaplıca birliğinin Encümen kararı, Mudurnu ilçesine dağıtılmıştır.

                        İdarenin aldığı karara itirazlar gerekli yerlere yapılır kanısındayım bu benim konum değil kararı veren makam gerekli bir açıklama yapar ve değerlendirir

                        Ancak halkı kışkırtıp bunun üzerinden siyaset yapılması uygun bir davranış değildir.

                        Kısa ve öz olarak kaplıcanın geçmişinden bahsetmek istiyorum. Mülkiyeti ve kullanımı Mudurnu Belediyesine ait iken 2003 yılında zamanın CHP li belediye başkanı Mehmet Karakaşoğlu Kaplıcanın tapusunu, kullanımını, mülkiyetini Kaplıca birliğine devir etmiştir. Belediye malına sahip olamamış elindeki nimeti başkasına devir etmiş şimdi yine CHP li Belediye Başkanı çıkıp istedim vermediler diyerek sızlanmaktadır.

                        Şu husus yanlış anlaşılmasın Kaplıca Birlikte Mudurnu”nun o birlikte Mudurnu için çalışmakta proje üretmektedir. Bu gecikmeleri şimdiki yönetime yüklemek yanlış olur. Kaplıca birlik tesisi yap işlet Devret modeli ile ihaleye çıkmış ihaleyi alan Yüklenici firma hem kaplıcayı işletip hem inşaata devam etmiş, burada 7-8 senelik bir süreç geçmiş, şartlarını yerine getirmediği ve inşaatı tamamlamadığı için yargı aşaması başlamış, uzun yılar bu devam etmiştir. İki sene önce Yüklenici firma Kaplıcadan Tahliye edilmiştir. Bu uzun bir yargı sürecinde olmuştur. Bu arada kaplıca, kapanınca Belediye başkanının talebi üzerine işletilmesi Mudurnu Belediye Başkanlığına verilmiştir. O tarihten bu yana işletmektedir.

                        Zaman zaman Belediye Başkanı Mehmet İnegöl’ün kaplıcadan aylık 6-8 bin lira  arasında aylık  gelir elde ettiği açıklanmıştır.

                       Burası bir kamu malıdır, idaresi de kamuya aittir, Encümen kararı ile katılım payını ve taktir edilen kira bedelini ödememek için böyle bir yol seçilmesi yakışık almaz. Yine halkı galeyana getirip bundan da kurtulma çabası uygun değildir. Kamu alacağıdır.

                        Son çalışmalarda; Kaplıca birliği iki sefer devre mülk yapılma şartı ile ihaleye çıkmış, talipli çıkmadığı için ihale sonuçsuz kalmıştır. Bu arada İl genel Meclisi üyesi arkadaşlarımın da katkıları ve çalışmaları ile Sarot Kaplıcası ihaleye çıkartılmış, Sarot Termal bu ihaleyi alarak şimdiki Sarot termali devre mülkleri yapmıştır. Bu çalışmadan sonra Taşkestinin hareketlendiği hatta ilçemize taştığı gözlemlenmiş, Babas kaplıcasının da böyle bir tesislerle devre mülklerle değerlendirilmesi, ilçemize istihdam ve katma değer sağlayacağı düşünülerek çalışmalara başlanmış, çalışmalar sonuç aşamasına gelmiş Allahın izniyle senelerce boşa akan bu veli nimet en iyi şekilde değerlendirilecektir.

                        İlçe halkımıza daha modern günü birlik kaplıca kazandırılacak içinde daha büyük havuzlar ve ayrı yeten yüzme havuzu içiren tesis ve otel  yapılacaktır..Daha geniş bilgi ilerde kaplıca birliği tarafından verilecektir.

                        Basın temsilcisi tarafından söylendiği gibi kaplıca özelleşmeyecek, kaplıca 50 Tl olmayacak, kaplıca Mudurnu ya çok görülmeyecek, Kamu malı bedavaya çalıştırılmayacak. Veli nimet olan su boşa akıtılmayacak.

                      Vatandaş Kaplıyaca gidince para ödüyor, Bu para nereye gidiyor. o zaman bunun kirası ve katılım payı da ödenmesi gerekir kanısındayım çünkü ödeneceği yer de kamudur.

                        Mengen ve Göynük’te hastaneler bitmek üzere, yeri tespit edilen zemin etüdü yapılan yerde engel olmasıydı şimdi bizim hastanemizde bitme aşamasında idi, Hükümetimiz nezdinde İlçemizde yapılacak olan yatırımlara Parti ayırımı yapmadan destek vermekteyiz, geçmiş Belediye Başkanı Metin Soygür döneminde 2,5 km Mudurnu girişi imar planına uygun bir şekilde genişletilerek  hizmete açılmış ve birinci kat asfalt seçimden önce atılmıştır.İkinci kat asfaltı ve aydınlatma direklerinin ihalesi de  seçimden önce yapılarak İlçemizin  hizmetine sunulmuştur.Belediyenin kasasından para çıkmadan bu hizmet Ak Parti hükümetimiz tarafından ilçemize kazandırılmıştır.İkinci etap Toki çalışmaları yine aynı dönemde başlamış olup bütün alt yapı çalışmaları Toki başkanlığına teslim edilerek okey alınmıştır,yapımı noktasında da hiçbir engellemeye gitmeden bu hizmet ilçemize sunulmuştur.Belediye Başkanı Mehmet İnegöl samimi ise;İller Bankası tarafından hibe boru verilmektedir.İlçemizin kanayan yarası olan ASPESLİ kansorejen içeren 7 Km lik su hattının desteklerimizle değiştirelim, Madem amaç halkımızı bilinçlendirmekse bu durumunda bilinmesinde yarar vardır.

                        Yerel basında siyasi adaletsizlikten bahsedilmektedir. Teşkilatımızda Adaletsizlik, ayrımcılık yoktur, Yerinde sözünde duran sadık teşkilat mensubunun başımızın üzerinde yeri vardır. Bu özellikleri taşımayan gelişi güzel konuşan teşkilata giremeyip bu yönde sızlananlar muhalefettir. Demokratik ortamda buna da saygı gösteriyoruz.

                        İlkemiz ve amacımız icraattır. Anlamadan dinlemeden bilgi sahibi olmadan gerekçesiz basına yazı verip altına yorum yazın, deyip Provokatör toplamak ilçemize bir şey kazandırmaz.

                        Her çalışmamız halkımız için yeri ve zamanı geldiğinde Allahın izniyle çalışmalar sonuç verecektir. Selam ve saygılarımla her zaman olduğu gibi DURMAK YOK YOLA DEVAM

Ahmet UZUN  AK Parti Mudurnu ilçe Başkanı

www.mudurnuhaber.com

Mudurnu organik ARMUTÇUOĞLU YUMURTA

“ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN” için 10 yanıt

  1. işte bizim istediğimiz açıklamalar bunlar.madem ki olayın iç yüzü bu,o zaman harekete geçmek için neden duruyoruz?

    bu zamana kadar gelen belediye amirlerim karınca kararınca hizmetler de bulunmuşlar.mudurnu için yapılan hizmetin iyisi-kötüsü,azı-çoğu olmaz.yaptıkları hizmetler için sağ olsunlar.ama bundan sonra hizmetler ideolojik kavgalardan uzak olarak birlik beraber içinde,yapılanları ve yapılacakları halkla paylaşarak olmalı.ben böyle yaptım oldu bireysel bencillik egosundan uzak olmalı.buralarda en küçük belediyeler bile halka hizmet için gecesini gündüzüne katarak halkın yararına olacak şekilde hizmetlerini icra etmektedirler.mesela yaptıklarından birkaç örnekleme yapayım.su şebekelerinin yenilenmesi,alt yapı kanalizasyonlarının yenilenmesi,elektrik ve telefon hatlarının yerin altına alınması vs.

    peki bu projelerin şu ilçemizde kaçı var.cadde ortasında olan asfalt mı?ilçe içine döşenen yeni taşlar mı?bunlar güzel ama sadece göz boyamaca ve zaman geçirmekten başka bir şey değil.encümen üyelerinde de çok seslilik var ama birliktelik yok.her kafadan ayrı bir ses çıkıyor,birileri birileriyle görüşüyor başkalarının bu görüşmelerden haberi yok.birileri boluya gidiyor bazı kararların altına imzasını atıyor niçin imza attığını ya bilmiyor veyahutta paylaşmıyor.

    beyler gelecekte bunların vebali ağır olduğu gibi bedeli de ağır olur.herkes kahramanlık yapmaktan vazgeçip bir önce birlikteliğin sağlanmalı.en büyük temennim de budur.

    AHMET BEY AMCAMA birkaç kelam etmeden de edemeyeceğim.bizler burada halkı kışkırtmıyor sorunları tartışıp halkın dikkatini çekip milletimizi duyarlı olmaya davet ediyoruz.sizlere de düşen yanlışlarımız varsa düzeltip,bizleri bilgilendirmenizdir.o kışkırtma devirleri 70-80 li yılları arasında kaldı sanırım.bizlere hiç kimse haber yapın veya haberin altına yorum yapın diye telkinde veya yaptırımda bulunmuyor.bizlere haksız yere itham da buluyorsunuz.

    ben de size diyorum ki kullandığınız provokatör sözüne AYIP ETTİNİZ,KONUŞAN MUDURNU HALKINI SUSTURMAK İÇİN YAPTIĞINIZA YAZIKTIR DİYORUM.eğer huzurunuzda sürç-ü lisan ettiysem affola diyorum.hoş ve esen kalınız.

  2. sayın abım sen nerdeydın be sımdıye kadar neden konusmadınkı o guzel azına saglık cunku evet tokı evet hastane evet bolunmus yol ve daha neler yapılırdı bılıyormusunuz cunku yapılan hızmet degıl burda bos konusmalar mudurnumuzun gelecegını etkılıyor bakın kısa bır not sıze 5001 olursa para gelecek 4750 para gelmıyor denılıyor oysa mudurnuya gelecek coooooooooook yardım vardıkı buna ramen hastane nereye kactı cunku uc bes kendını bılmez serserı deyım tabırı caızse onların faturasını bu halk odememelı sunu ıyı bılsınkı halkımız ınsanlar hastanede kasapta sıra bekler gıbı beklemek zorun da bızım kaderımız bu olmamalı EVET uyansınlarkı senın gıbı gerceklerı bılsınlerkı ıste ozaman neler yapıla bılır gor sunler hasteneyı kacıranlar da bır gun yaradanın azabına ugrayıp bın bahaneyle yaptırmadıkları engelledıklerı hastaneyı de mum yakıp arasınlar yazdıklarım bılıyorum bıraz agır ama ınsanın ıcı zızlıyor cunku bahsı gecen kaplıca nın da catısında naylonla kaplı oldugu soylenıyor ve bunun vebalı 15 yıl aynı gorevı yapanların degılmı oysa babasa degılde sarota gıttıgınızde neler yapıldıgı ve yapılacagı temınat degılmıdır saygılarımla

  3. Sevgili Ahmet abi,Açıklamanın bir iki yeri net değil,Kaplıca konusunda geçmişte hatalar yapılmış Bld.Mecl.üyesi Mustafa Öztürk’ün deyimiyle kendi malımızın kapısında dilenci olmuşuz.Ama bu demek değilki bu yanlış böyle devam etsin..siz iktidarsınız bu işi çözelim artık…Belediyeyi alamadık diye halkı cezalandırmak doğru olmaz.Ayrıca hizmet anlamında yazdığınız şeyler”toki””yol”vb.on yılda iktidarda olan bir bir partinin övüneceği şeyler değil..Toki sosyal sorumluluğu yanında bir ticari kurum.yani para kazanacağ her yere gelir “tabutluklar yapar”ayrıca insanların gelecek 15-20 senesini iptek altına alma projesidir.geleceğini 15 sene borçlanan insandan memleket meselelerine sahip çıkmasını bekleyemesisiniz son yıllarda ülkede yapılanda budur.Eskiden bu yana keşke Mudurnuya toki hiç bulaşmasa’da eski evlerimizi onarmak,tavanlarını tenekeden kurtarmak için projeler üretilseydi.Ayrıca günümüz ihtiyacı için yapılacaksa üş beş katlı binalar değil dokuya uygun binalar yapılabilirdi.O zaman toki’nin karı az olurdu tabiki.Hastane yeri ile ilgili durum a gelince bir atasözümüz var onu hatırlatmakla yetineyim…..lar depişirken olan Mudurnuya olmasın.Sizde biliyorsunuzki geleceğide planlayarak düşünürsek hastane yeri yapılacak alan hava ambulansı,ilçe trafiğini rahatlatma konusunda uygun yer değil.Eğer aynı yere hastane yapma fikrinde iseniz Askerlik şub.olduğu alanı alarak ağaçların içine hatta eski askerlik şubesi görünümüzde bir yer olsun.Benim işim o şunu dedi bu bunu dedi ile uğraşmak değil..eğer seçilmiş ve atanmışların aklı başına gelmezde Mudurnuya bu güne kadar yapıldığı gibi yazık edilirse konuyu ileriki ilgili makamlara yazcağım.Özür ve Teşekkür ; Ahmet abi Mudurnu suyunun bir bölümünün aspestli olduğunu ne zaman olduğunu bilmiyorum Belediye’ye boruyu değiştirelim diye yazı geldiğini ve üzerinde durulmadığını duymuştum.Borunun Aspestli olduğunu duyduğum halde sorumlu vatandaşlık örneği göstermedğim için Kent Konseyi Başkanı olarak tüm Mudurnu’lulardan özür dilerim.Konuyu Şubat ayında yapılacak Belediye meclisine göndermek üzere Beld.Başkanlığına dilekce ile ileteceğim.Yazınızda bu konuyu gündeme getirdiğiniz içinde teşekkür ederim.Ahmet abi yazıda anlaşılmayan konulardan biride pravakatörlük tam net olmamış kim kime yorum yazın demiş.Bırak isteyen istediğini yazssın rumuzla değil adını açıkca yazıyorsa yazssın konuşarak doğruları bulalım.Diyalog kurmadan uzalaşa sağlanmaz…konuşalım Mudurnuya yazık etmeyelim.Dün sevdiğim bir arkadaşla konuşurken çok güzel bir laf etti.”Makam koltukları döner…misafir koltukları sabit kalır diye”Biz ecdadımıza yakışır Mudurnulular gibi haraket edelim.Doğruları söyleyenlere kimse küsmesin…yanlışı eksiği,hatalarımızı,sevaplarımızı konuşup Mudurnu için doğrusu neyse onu bulalım.Uğur Türesin arkadaşımız bir bir yazmış bence o yazıyı tüm idareciler bir kopyasını alıp makam ve çalışma odasına assın yazıda bahsedilen kaybettiğimiz değerlere kimin “karnı yanarsa”Mudurnu kalesi ve diğer değerlerimiz içinde bir şeyler yapmış oluruz.

  4. hastane konusunda bence iki partide samimi deyilsiniz benim görücüm sizin hizmet deril hastane üzerinden siyaset yapmak iki partinin ilce baskanları bir oldunusda hiç vatandasa sordunuzmu bizim aklımızdan burası geciyor onların aklından burası gesiyor ve buna benzer bir start kurub veya köyleride dolasıb bi fikir aldınızmı hastane yeri için sonucta bu hastaneyi halk yani hebimiz kullanasız siz kendiniz bir birinize suş atın durun olan bizlere oluror vatantas ufak bisey için boluya gelmek sorunda kalıyor tabi sizin tusunuz kuru ama karibanın cebinde boluya gidecek parası var demeyin siz benimgözümde hizmet yapmak yerine birbirizinen tartısıyorsunuz bi hastane yeri bulunamazmı kocaman mudurnuda sizleri yani iki partiyide bu konuda kınıyorum

  5. chp mudurnu da zerre kadar bişey yapmasada ama kör gibi herşeyi desteklemek nasıl bir mantıktır anlaşılacak gibi değil ak partililerde birliktelik yada neye imza atıldığını bilmiyor denmiş ak partili siyasetçiler herşeyin ne olduğunu çok iyi biliyor mudurnuya nasıl set çekilir nasıl kuyu kazılr chp zihniyetine karşı herşey yapılıyor bu sayfalardan mudurnuya chp li belediye tarafından hiçbir şey kazandırılmadı denecekken acayip acayip yorumlar yapılıyor yusuf bey siz izmitten istanbuldan bilgisayar başında yazarken ak parti teşkilatı ve il genel meclis üyeleri ne yapar ne iş yapar valiye ne der nereye imza atılır siz heralde yanlarında danışman özel kalem gibi dolaşmıssınız ama kör gibi ak partililer her yere rasgele imza atmış

  6. Ahmet bey amca öncelikle saygılarımı ileterek halktan birisi olarak sizlere bir kaç soru sormak istiyorum.haberin sonunda şu cümleyi kullanmışsınız.

    –Her çalışmamız halkımız için yeri ve zamanı geldiğinde Allah’ın izniyle çalışmalar sonuç verecektir diyorsun.–

    -Babas kaplıcasının ihale akibetinin selameti için ihale şartnamesini Mudurnu belediye meclis üyelerinin görüşlerini alarak hazırlamayı düşünüyor musunuz?

    -Bunun için ne gibi hazırlıklarınız var zamanı gelince açıklayacak mısınız?

    -Sarot termal yatırımcılarının milyar dolarlık Taşkesti projeleri satışları devam ediyor.Geçmiş senelerde yaşadığımız saadet zinciri olmasın sakın?

    -Soruyorum Sarot termal yatırımcıları karşılarına Taşkesti projelerini satmadan kendilerine rakip çıkarmamak için Mudurnu Babas kaplıcasına başkasına kaptırmamak için sizleri bizleri tüm MUDURNUYU yanıltmasınlar?

    Duyduğumuza göre Babas kaplıca üstüne oraya kendilerinden başka yatırımcı gelmesin diye sondaja başlamışlar ihaleyi almadan inşaat bitiş süre tahaddüdünde bulunmadan bu imkan nasıl sağlanıyor?

    bu ne acelecilik?kimin malını kimden kaçırıp kimlere rant sağlanmak isteniyor?

    Taşkesti projeleri bitmeden Mudurnu Babas en az 5-10 yıl beklerse Mudurnu nun kaybı ne olacak buna cevap verir misiniz?

    sayın MEHMET CANTÜRK abinin haberinin altına yaptığım yorumu buraya da yapmak istiyorum.amacım gelecekte MUDURNUYU bekleyen tehlikeye dikkat çekmekten başka bir şey değil.

    TAŞKESTİ BELDEMİZE çok güzel bir yatırım yapıldı fakat beni rahatsız eden bazı yanları var.müsaadenizle o ben de saklı kalsın.kaplıcamızın tüm MUDURNU halkına yarar sağlayacak şekilde sadece MUDURNULU MÜTEŞEBBİSLERİN burasını ele alarak yatırım yapmalarını tavsiye ederim.

    bugün başkalarının kaplıcaya yapacağı yatırım belki hoşumuza gidebilir ama ilerleyen zamanlarda bizlere hiç mi hiç faydası olmaz.ilerleyen zamanlar da kendi ilçemizin kaderi başkalarının iradesine geçer bizlere sadece kaybolan değerlerimizin ardından bakmaktan başka çaremiz kalmaz.

    MUSTAFA ÖZTÜRK ABİMİN deyimiyle kendi malımızın kapısında dilenci oluruz.beni yanlış anlayabilir veya bana kızabilirsiniz.

    KÖTÜ KİŞİ BEN OLAYIM AMA BENİM CENNETTEN BİR KÖŞE OLAN MUDURNUM VE BENİM İÇİN ÇOK ÇOK DEĞERLİ MUDURNUMUN İNSANI KAZANSIN

    GERÇEKLER ACI OLSA BİLE HALKA ÇEKİNMEDEN AKTARABİLMEKTİR.BEN DE BUNU YAPIYORUM.EĞER BENİM DE YANLIŞLARIM VARSA ETİK KURALLARI İÇİNDE BANA YAZABİLİRSİNİZ.

  7. MUDURNU AKPARTİ İLÇE BAŞKANINA SORUYORUM Meşhur babas kaplıcamız Abant gölümüzün başındaki problemi Abant dibi köylerinin ve Mudurnu ilçemizin safdışı duruma gelmemesiiçin çalışmalarınız nelerdir?,
    Babas Kaplıcamızı ilçe başkanı olarakBelediyemizde her partimizin mensubu bulunduğu halkın oyuyla seçilen belediye meclis üyelerimizin görüşlerine destek katkınız ne olacak?,
    İiktidar partisi ilçe başkanı olarak Babas kaplıcası ihalesinde halk menfaatine yaptırım gücünüz ne olacak açıklarmısınız?
    Sizin ilçe başkanı olarak yaptığınız il ilçe aylık faliyet toplantılardan alınan kararları gelen ve gelecek hizmetlerle ilgili yaşanan sorunların çözümü ile ilgili neden kamu oyuna açıklama gereği duymuyorsunuz? Sıkışıncamı beyanatlarda bulunmaya devam edeceksiniz?
    Yerel basınla , iletişim imkanlarıyla halkla iletişim kuramıyorsunuz illaki halk çarşıdaki ofisinizemi gelmesi gerekiyor?
    Size oy veren vatandaşların ve diğer ihtiyaç sahiplerinin Başbakanımızın söylediği tüm il ve ilçe temsilcilerine belediye başkanlarına halkla iç içe yaşayacaksınız demiyormu niye ofisinizden çıkmıyorsunuz?Neden Akparti ilçe binası göz önünde değil devamlı kapalı?

  8. SAYIN MEHMET BEY RUMUZLU ZAT-I MUHTEREM EFENDİYE cevap verme hakkım doğdu.ben buradan yorum yaparken parti ayırt etmeden yapılan yanlışlara alkış tutulmayacağını anlatmaya çalışıyorum.

    ben ne CHP NE DE AKP adına yorum yapıyorum.MUDURNUMUZ geleceği adına yapılan yanlışlıklara duyarsız da kalamayacağımı belirtiyorum.

    ben iki şeye dikkat ederim.gururuma ve kişiliğime.eleştiri yaparken de mümkün olduğu kadar karşı tarafında gururuna ve kişiliğine etik kuralları içinde dikkat etmeye çalışıyorum.

    MEHEMT bey kendim hakkında bilgi vermek istiyorum.ben özel bir firma da aylık 1170 bürüt maaşla forklift oparetörü olarak çalışmaktayım.DANIŞMANLIK gibi bir mesleğim de yok.zaten onun eğitimini de almak nasip olmadı.DANIŞMANLIK gibi bir mesleğim ve kabiliyetim olsaydı işçi olarak çalışmazdım.

    halk arasında şöyle bir deyim vardır.-SOKMA AKIL PARA ETMEZ-.yorumlarımı yaparken başkalarının dayatması veya telkinleriyle değil o anda okuduğum habere göre aklıma ne gelirse onu yazıyorum.sizde takdir buyurursanız bu kişilik ve kabiliyet durumunun karışımı olmalı

    DANIŞMANLIK eleştirisi yaparken şu haberi tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.MUDURNU DA NE YAPILMAK İSTENİYOR? başlıklı haberden bahsediyorum.benim burada yaptığım şey;bu haberle ilgili bir önceki haberi takip ederek ve bağlantı kurarak yorum yapmaktan başka bir şey değildir.haberi okuduktan sonra benim gördüğüm şeyi siz de göreceksiniz.MUDURNULU İL MECLİS ÜYELERİNİN VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİN İMZASINI vali beyin imzanın altında veya yanında OLDUĞUNU GÖRECEĞİNİZİ UMARIM.

  9. yusuf tanrıkulu arkadaşım sen gebzemi istanbulmu nerdensin mudurnuyu herkesten çık bilirmiş gibi her konuya atlıyosun bu sayfalara dönem dönem ak partililere karşı 2-3 tane tetikçi çıkıyor sen kimin tetikçisisin yazarısın ağababan fikirbaban kim

  10. sayın AHMET BEY bana tetikçi diye ithamda bulunduğunun farkında mısın?evet ben MUDURNUYU senden daha ve senden daha iyi bildiğimi de iddia ediyorum.senden de daha fazla MUDURNU SEVDALISIYIM.

    neden soyadını yazmadığını merak ediyorum.benim gördüğüm gibi adım soyadım ortada.ben hiç kimseden ne akıl ne de fikir almaktayım.işte senin etik ve kişiliğin farkında olmadan ortaya çıkmaktadır.ben her konuya atlamıyor.her yorumumda KİŞİLERİN MENFAATİNDEN ÇOK mudurnunun menfaatini önde tutmaya çalışıyorum.SOKMA AKIL PARA ETMEZ derler ya.yaşım gereği ben de bu toplumda söz sahibi olduğumu belirtirim.ister beğenir isterse beğenmeyebilirsin.

    ALLAHA ŞÜKÜRLER olsun ki kimsenin aklına ve fikrine de ihtiyacım yok.biraz cesaretin varsa bildiğin doğruları yazda bizde okuyalım.çünkü sen de o cesaret yok.cesaretin olmadığı gibi tahammülün de yok.

    değerli arkadaşım ben senden daha çok MUDURNULU olduğum gibi ulu önderimizin söylediği gibi MİLLETİN EFENDİSİYİM.ayrıca benim dünya görüşüm senin kadar değil olaylara senin kadar dar bakmam.yıllardır büyükşehir de hayat mücadelesi vermekteyim.bu zamana kadar kimselere boğun eğmedim,kimsenin de oyuncağı olmadım.ben iki şeye dikkat ederim
    1.bu hayatta insanca yaşayabilmenin gururuna
    2.ise kişiliğime.
    bu ikisini de bir arada tutmaya çalışıyorum.insan da bunlardan biri eksik olursa işte senin gibi tetikçi diyerekten kişilik zaafiyeti verir.ithamlarınla seni baş başa birakıyorum.

    iyi ki senin gibi birisi böyle yorum da bulundu.neden mi? nedeni;ne kadar güzel konu ve konulara değindiğimi,yorumlar yaptığımı ve birilerin kişisel menfaatlerinin ortaya çıktığını ve birilerinin de gocunduğu herkesler görebiliyor.

    hayatta en çok sevdiğim şey zorluklarla mücadele etmektir. ben yorumlarım da sadece akpyi değil akp den çok chp yi de eleştirdim.fakat onlar sizden daha erdemli çıktılar sağolsunlar. bazılarından teşekkür bile aldım.bana onların dediği -senin gibilerin varlığı bizleri memnun ediyor.çünkü bizim göremediklerimizi ve farkında olmadan yaptığımız yanlışları görebiliyoruz- dediler.

    ben seni ve bütün MUDURNU HALKINI çok seviyorum.başabakanımızın kullandığı söylediği gibi tüm MUDURNU HALKIN EN KALBİ DUYGULARIMLA SELAMLIYOR HEPİNİZİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM.DAHA DOĞRUSU YARATILANI SEVİYORUM YARADANDAN ÖTÜRÜ.BİZLER İSTER MUDURNUDA İSTERSE MUDURNU DIŞINDA OLMAMIZ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.HEPİMİZ MUDURNUNU BİREYLERİ VE MOZAİĞİYİZ.

    SAYIN AHMET BEY SENDEN ÖNCE DE MUDURNU VARDI SENDEN SONRA VAR OLACAKTIR.MUDURNU HİÇ KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİL HEPİMİZİNDİR.SANA DA YETER BANA YETER.SENDEN İSTEĞİM SAYGINLIĞIMIZI YİTİRMEYELİM!..

    BEN VATAN SEVGİSİNİ HER ŞEYİN ÖNÜNDE TUTAN TÜRK MİLLETİNİN VE TÜRKİYE SEVDALISI MİLYONLARCA TÜRK MİLLETİNİN NEFERLERİNDEN BİRİYİM.

    benim kim olduğumu sanırım öğrendin.bundan sonra bana kullanacağın kelimelere ve yapacağın ithamlara dikkat etmeni tavsiye ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir