Abdullah ATAY’I ABD YE UĞURLADIK

Mudurnu Haber Köşe yazarlarımızdan Eğitimci Yazar  Abdullah ATAY ve Eşi Tayyibe ATAY 44 günlük  bir gezi için ABD ye uğurlandı.

Abdullah ATAY ve Eşi Tayyibe ATAY ABD de bulunan Kızlarını ziyaret etmek amaçlı 44 günlük bir gezi için Mudurnu ilçesindeki ev ve komşuları ile helalleşrek ilçeden ayrıldı.

Güleryüzlü Köşe yazarımız ilçeden ayrılırken, kendisine hayırdır hocam nereye gidiyorsun diye seslenenlere her zamanki gibi esprili ve anlamlı  manileri ile cevap vererek bize veda etti.

Hayırlı yolculuklar hocam, ABD deki inceleme ve gezi notlarını bekliyoruz.

www.mudurnuhaber.com

 

“Abdullah ATAY’I ABD YE UĞURLADIK” için 5 yanıt

  1. Okyanus otesinden merhabalar:
    Oncelikle Aydin Beye tesekkur ederim bu haber icin.
    27 mart carsamba sabahi saat 6.25*de Ataturk hava limanindan havalanip 9.30 da Paris*e vardik. Saat 14 te ABD Atlanta*ya havalandik 11 saat yolculuktan Atlanta”ya indik. Pasaport kontrolunde gumrukte dil sorunu yasadik zenci bayan karsisinda :)) Orada bir Turk tercuman bulamadilar. Bulduklari tercuman bizi Arap zannetti.:))Neyse parmak izi ve foto arastirmasindan sonra izin aldik.Charleston ucagina binerek 1 saat sonra son duragimiz South Carolayna”ya kazasizca vardik. Toplam yolculugumuz 23 saat surdu.
    Sizlere paylasimlarda bulunacagim.
    Sevgi ve selamlarla…

  2. Abi tarhana ile bavulu doldurdun galiba. Ablama da sana da hayırlı yolculuklar dilerim. Kıta ötesine de el attın ya bravo sana. Oralarda da şiir dinletileri devam ederdir. Selam sevgi saygı ile efendim. Güzelce gidip sağlıklıca gelmek nasip olsun.

  3. Biz İşten güçten Çalışmaktan Boluya zor gidiyoruz köse yazarımız abdullah hocam amerikaya gidiyor vayyy bee :D bizimkiside hayatmı..! HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLERİZ

  4. Abdullah abi yolunuz açık olsun…İyi tatiller…Sanem ve Ahu’ya selamlar…

  5. Charleston”dan Yurek Tasimi Merhabalar Sevgili Dostlarim…
    Sevgili Ismail Taner kardesim. O bavullarda yiyecek agirlikli her sey vardi tabi.2tepsi baklava,5 kg yufka,katmerli vb.Baklavayi,boregi,manti ve kasiksapini buradakilere tanitmak amacimiz, Keske bir firin da Mudurnu somunu getirseydik.Cunku burada bir paund(550g)ekmek 3 dolar.Yani 5,5 tl.
    Burada manti,baklava satilsa kose donulur valla.
    Bugun PM 15.30’da Galatasaray macini izleyecegiz manti partisinde.
    Haftaya Persembe gununde 5 gunluk gemi seyahatinde Bahama adalarina gidecegiz nasip
    olursa.

    Turkuz yazmisiz destan
    Basarimiz hep us”tan
    Simdilik hosca kalin
    Selamlar Okyanus”tan…

    Sevgiyle,,,,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir