280 ÖĞRENCİ MUDURNU YA GELDİ

280 ÖĞRENCİ MUDURNU YA GELDİ

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen “Seyyah-Ulu Çınarın İzinde” hareketlilik projesi kapsamında 4 er günlük ve 9 gruptan oluşan Öğrenci grubunun ilki Bolu ili ve İlçelerinde gezilerine başladı.

 

 Bolu nun Tarihi ilçelerinden Mudurnu ilçesinde Bolu Gençlik hizmetleri il Müdürlüğü organizesinde Muhammet Gürz eşliğinde geziye katılan 280 öğrenciye Mudurnu ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli Serdar ÖZTÜRK ve Kürşat TOSUN Rehberlik yaptı.

İstanbul, İzmir, Çanakkale, Çorum ve Nevşehir illerinden gelen öğrenciler Mudurnu ilçesinde tarihi dokulara hayran kaldılar. Öğrencilere Mudurnu ilçesinin tarihi ve Turistlik yerleri gezdirildi. Öğrenci, Rehberlerine Mudurnu Hacı Şakirler Konağı İşletmecisi Mehmet CANTÜRK te eşlik ederek Mudurnu tarihi ile ilgili bilgileri öğrencilere aktardı.

 Organizatör, Muhammet Gürz “SEYYAH” Projesi, 26 Haziran – 02 Eylül 2012 tarihleri arasında, 81 ilden 14-24 yaş grubu gençlerimizin ülkemizin farklı illerine seyahat etmelerini, akranlarıyla tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla hazırlanmış bir hareketlilik projesidir dedi.

 Gürz, dönem içersinde yurdun değişik bölgelerinden toplamda 2520 öğrencinin Bolu iline gelerek Bolu yu tanıyacaklarını belirtti.

www.mudurnuhaber.com

 

“280 ÖĞRENCİ MUDURNU YA GELDİ” için bir yanıt

  1. Çok güzel bir siteniz var. Mudurnu tam olarak nerede? Gelip görmek isteriz. Biraz sitenizi inceledim çok güzel tarihi bir yer sanırım. Ellerinize sağlık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir