Yusuf Yıldırım Hoca ya Veda yemeği


Yusuf Yıldırım Hoca ya Veda yemeği

Mudurnu ilçe Müftülüğünde 5 yıldan bu yana veri hazırlama  biriminde görev alan  Yusuf YILDIRIM    görevde yükselme sınavında başarı göstererek  Şef olmaya hak kazandı.

yusuf-yildirim

Gerede ilçe Müftülüğüne  Şef olarak atanan Yusuf YILDIRIM için  Mudurnu Çınaraltı  Lokantasında bir veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine İlçe Müftüsü Arif CEVLEK, Mudurnu Mal Müdürü Yılmaz OKATALİ, Müftülük Şefi İbrahim DEMİREL,  Türk Diyanet Vakıf Sen il Başkanı  Metin SALTAN  , Türk Diyanet Vakıf Sen Yönetim Kurulu üyesi Nejdet GÜDEN  Mudurnu Müftülük Personeli, imam arkadaşları katıldı.

yusuf-yildirimm

Mudurnu Müftüsü Arif CEVLEK  yaptığı açıklamada  Yusuf YILDIRIM   kardeşimizin geride hoş bir seda bıraktığına şahit olduklarını ifade ederek, 5 yıl beraber çalıştıklarını ve bu çalışma süresince başarılı bir hizmet ifa ettiğini, inşaallah bu hizmetini gittiği yerlerde daha üst seviyelere çıkartarak devam edecektir dedi.  Mudurnu Müftüsü Arif CEVLEK günün hatırası olarak bir hediye takdim etti.  Daha sonra söz alan  Türk Diyanet  Vakıf Sen İl Başkanı Metin SALTAN ,  Yusuf YILDIRIM  kardeşimize çalışmalarından ve verdiği katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki görev hayatında da  başarılar temenni ediyoruz dedi.

yusufyildirim

www.mudurnuhaber.com

 

AYDIN ÖZPELİT  MUDURNU

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir