YER SİZDEN AHŞAPTAN ( KÜTÜK ) TEN EV YAPMAK BİZDEN

YER SİZDEN AHŞAPTAN ( KÜTÜK ) TEN EV YAPMAK BİZDEN

Arazilerinize ister anahtar teslimi isterseniz sade teslim KÜTÜK evlerinizi yapıyoruz.
Araziniz var ve burayı değerlendirmek istiyorsunuz , karşılıklı konuşup plan yapıp detayları görüşerek TOMRUK Villanızı sözleşme tarihinden itibaren 90 ila 120 gün arasında teslim ediyoruz.

ÖDEMEDE KOLAYLIK SAĞLIYORUZ

Hesaplanan miktarın yarısını sözleşme anında alıyor , diğer kalan kısmını ise işin bitiminde alıyoruz.

BÖLGEMİZE UYGUN SEÇİM YAPIYORUZ

Her bölgeye göre tasarımlarımız mevcut olup Bölge nin iklim şartlarına göre 16-18-20 ve 22 cm kalınlıkta ürünler kullanıyoruz.

KÜTÜK EVDE YAŞAM KALİTESİ

Kütük Evler sanıldığı gibi sadece hafta sonu evi dağ ve çiftlik evi olarak kullanılabilecek evler değildir, aslında tüm Avrupa da ve Amerika da yaygın olarak dört mevsim içinde yaşanan yapılardır,
Değişik mimari ve dizayn ile çok şık ve estetik yapılar dönüşebilirler ,içinde yaşayan şanslı kişilere ferah ve olağan üstü güzel mimari tasarımlar sunarlar.
Kütük evde yaşamak ayrıcalıktır, Kütük Evde yaşayarak aslında bir evde yaşamaktan çok ,yaşam standardınızı yükseltmiş olursunuz.

Proje Çeşitliliği

Ahşap Evleri ,İstenilen model ,plan ve dizayn müşteriye önceden sunulur ,dolayısı ile ev sahibi hiç bir sürprizle karşılaşmaz,önceden evinin nasıl olacağını net bir şeklide bilir ,kendine göre dizayn yapabilir,veya daha önce yapılmış çok beğendiği bir modelin aynısını kendine inşasını isteyebilir,sayısız model ve planla müşteriye sunum yapılabilinir,
Evin tüm parçaları fabrikada projeye göre hazırlandığından dolayı müşterinin daha önce onay vermediği hiç bir imalat şantiyede yapılmaz,dış cephe renginden pencere şekillerine kadar incelikle hesaplanır.

NE KADAR SÜREDE KURULUM YAPILIR ?

Kütük Evlerin montajı çok hızlıdır, kütük duvarlar ,ahşap pencereler, kapılar, merdivenler, çatısı diğer tüm ahşap kısımlar,önceden fabrikada projeye göre hazırlandığından dolayı ,montajda yoruma açık bir durum söz konusu değildir bu yüzden montaj çok hızlı gerçekleşmektedir,

Şantiye artığı , pisliği olmaz ,şantiyede kalan her türlü ahşap malzeme ileride müşterilerimiz tarafından evlerinin bahçe düzenlemesi ,yakacak ve daha bir çok şeklide kullanılmıştır,ahşap geri dönüştürülebilen bir malzeme olması sebebiyle her zaman işe yarayan bir malzemedir.

GÜVENLİK VE SAĞLIK BİRLİKTE

Depremde binaların yıkılmasının nedeni taşıyıcı kolon ve kirişlerin deprem dalgalarına dayanamaması sonucu kırılmasıdır ,çünkü betonarme yapılar deprem dalgalarının tersine hareket eder esnek olmadıkları için çabuk kırılırlar,

Ahşap ise esnek bir malzemedir deprem dalgaları ile aynı yönde hareket edebilir, bu yüzden depremde ahşap duvarlar en dayanıklı duvar tipleridir, ayrıca kütük evlerin duvar sistemi birbirine köşelerden geçmeli yığma sistemdir, 9 şiddetinde depreme dayanıklı yapılardır.

ISITMA VE İZOLASYON

Kütük Evler içinde yaşayanlara mükemmel bir izolasyon ve bu sayede enerji tasarrufu sağlar, ahşap evler ısıyı içinde uzun süre saklı tutar yani ısı kaybı çok düşüktür, beton ve çelik yapılara göre daha az enerji harcayarak binanızı çok daha az enerji maliyetlerine ısıtır veya serin tutarsınız ,saunalar bu yüzden ahşaptır.

Özellikle Kuzey Avrupa ülkelerinde -40 lara varan soğuklarda bile ahşap yapılar mükemmel ısı yalıtımı sayesinde sahiplerine en güzel şeklide hizmet vermektedir,

Isı kaybı en düşük olan yapılar ahşap yapılardır. İlaçlı olduğu için Böcek ve Çürüme yapmaz. Ağaçlarımız Yurt dışından ithal edilmektedir ve Sarı çam ağacıdır.

Evlerimiz Sarı Çam dan imal edildiği için astım bronşit akciğer hastalığına iyi gelir..

İsteyen müşterilerimize Düz agaç, isteyen müşterilerimize Tomruk tan ev imal edebiliriz.

DAHA FAZLA DETAY VE SİPARİŞ İÇİN : 0535 735 91 64

www.mudurnuemlak.com

“YER SİZDEN AHŞAPTAN ( KÜTÜK ) TEN EV YAPMAK BİZDEN” için bir yanıt

  1. Kaç metre karesi kaç TL ye malolur ödeme kolaylığı ve imkanları nasıldır
    05452141094

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir