Yeniceşıhlardan İmza Kampanyası

Yeniceşıhlardan İmza Kampanyası

Mudurnu ilçesinde geçtiğimiz yıl  Yeniceşıhlar köyündeki  Taş ocağına hayır, direnişinin ardından  Mahkeme yi Yeniceşıhlar kazanmıştı.

Yeniceşıhlar köylüleri  aynı bölgede ikinci bir kez yapılmaya çalışılan genişletilmiş   TAŞ OCAĞI  projesine  karşı çıkmak ve vatandaşlardan destek toplamak için imza kampanyası başlatıldı.

İmza kampanyasında  gerekli izinlerin alınması  için Nejdet AKAY Mudurnu Kaymakamlık  Makamına dilekçe vererek 11-12-13 Mart 2015 tarihlerinde Mudurnu Merkezde Ziraat Bankası önünde   İmza için Stand açılacağının bilgisini verdi.

 

MUDURNULULAR DUYARLI DAVRANMALI

Mudurnu yeniceşıhlar köylüleri,  başlarına gelen bu olayın tüm Mudurnu ve Köylerinin başına gelebileceğini hatırlatarak,  Mudurnu halkı bize  Manevi olarak destek vermeli, arkamızda durmalı , bunun içinde toplayacağımız İmza kampanyasında  bize  mutlaka  destek olunmalıdır dediler.

 

Toplanan imzalar Bolu Valiliği’ne, Cumhur Başkanlığı’na, Başbakanlı’ğa da gönderilecek.

www.mudurnuhaber.com

 

                                     SİZDE DESTEK VERİN————–  SİZDE DESTEK VERİN————–   

ÖRNEK  DİLEKÇE AŞAGIDADIR.

ÇOK ÖNEMLİ !!!!!

13.03.2015 CUMA GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR VALİLİK EVRAK KAYIT BÜROSUNA GİDİP VERİLMESİ LAZIM… METİN AŞAĞIDA..

Not.Bolu da olan her vatandaş bu metni çıktı alıp Valiliğe ve Çevre Şehircilik Müdürlüğüne verebilir…

Not.a)Bolu dışında olanlar Bolu Valiliğine ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne faks çekebilirler
Bolu Çevre Şehircilik Faksı .0 374 270 35 71 
Bolu Valilik Faksı 0374 215 03 33

 

 

 

 

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI

ANKARA

 

(Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve

Denetim Genel Müdürlüğüne iletilmek üzere)

 

 

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNE

BOLU

 

Bolu ili Mudurnu ilçesi Yeniceşeyhler köyünde KÖROĞLU BETON A.Ş tarafından yapılması planlanan 82153 sicil numaralı TAŞ OCAĞI “Kalker” ve Kırma, Eleme tesisi kapasite artışı projesine Anayasanın 56.maddesinde teminat altına almış olduğu Herkes, sağlıklı ve dengeli bir çevrede yaşama hakkına sahiptir.

Çevreyi geliştirmek, çevre sağlığını korumak ve çevre kirlenmesini önlemek Devletin ve vatandaşların ödevidir. Maddesi gereğince Mevcut alanın köye, su kaynaklarına, sulu tarım arazilerine, fındık ve ceviz bahçelerine, anıt ağaçlarına, meralarına, yaylalarına, yaban hayatına vereceği zararlar ve binlerce ağacın kesilecek olmasından doğal hayatın dengesi bozulacak, gürültü ve kalker tozu nedeniyle köylünün yaşam ve geçim hakkı elinden alınacaktır. Bu ve benzeri nedenlerle Yeniceşeyhler köyünde Taş ocağı açılmasını istemiyorum.

………/………./………/

İMZA

AÇIK ADRES                                                                                                                   ADI SOYADI

 

 

 

 

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir