YENİCEŞIHLAR KÖYLÜLERİ İFADE VERDİ

YENİCEŞIHLAR KÖYLÜLERİ İFADE  VERDİ

Mudurnu ilçesinde Taş ocağı işletmesinin Köylerine zarar vereceği için   Ocağa çıkan yolda oturma eylemi yapanlar Mudurnu Jandarma Bölük Komutanlığında ifade verdi.
Ocağa giden yol güzergahında oturma eylemi yapan Bayanlar geçtiğimiz gün güvenlik kuvvetleri nin müdahalesi ile  dağıtılmıştı. Köylüler bir sonraki gün eyleme devam  ederken ifadeleri alınmak üzere  özel bir Minübüs ile Mudurnu Merkez Karakol komutanlığına getirildi.
Burada 16 sı Bayan 3 ü Erkek toplam 19 kişi  ifade verdi.
www.mudurnuhaber.com

“YENİCEŞIHLAR KÖYLÜLERİ İFADE VERDİ” için 4 yanıt

  1. Mudurnunun su ana kadar ki En buyuk derdi bumuydu da bayanlari bile ayaklandi? Manisa CHP mvekiki 20 gun once madeni meclise tasimis. Randevu alin akparti bolu m.vekilinden
    Anlatin derdinizi belki onunda bir fikri vardir.
    Ama teyzelerim ablalarim genc kizlarim ekmwginiz icin eylem yapin derim hastanem yolum okulum ogretmenim insanca sartlarda evim yok diye eylem yapin sizin vergileriniz ozel tasocagi isletmesine gitmiyor!! Devlete gidiyor ondan hesap sormak hak ki niz!

  2. Mudurnu köylülerinin yaptıkları bu direnişi yürekten destekliyorum. Seçimlerde Mudurnu köylerinin AK partiye rey vermesi sebebiyle sayenizde İl-genel meclisine delege gönderen tek parti AK parti oldu. Buraya seçilen ve her konuda ahkam kesen bu zata niçin gitmiyorsunuz..

    1. Bu isin siyasetle alakasi varsa eger akparti bolu mvekilini ahilik kutlamalari disinda da mudurnuda gormek isreriz. Bir hastane yeri gostersin is sahalari gostersin her yil gocen bolu mudurnu yoluna kalici cozumler icin soz versin madrm il genel mecliside ellerinde kalkindirsinlar memleketlerini

  3. Dayan yeniceşıhlar.Muhakkak kazanacağız.Bizlerde köyümüzün birer ferdi olarak sonuna kadar arkanızdayız.
    merhum tahrirat katibi servet yılmaz ın torunu merhum emekli ptt memuru yüksel yılmazın oğlu oğuz siyami yılmaz ve evlatları…..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir