Yeni Yönetim Hızlı başladı MAŞAALLAH

Yeni Yönetim Hızlı başladı MAŞAALLAH

Geçtiğimiz hafta Kongre sonrasında kurulan Şeyh-Ül İmran  Vakfı yeni yönetimi hızlı başladı.

Yönetim kurulunu toplayan  Şeyh-Ül İmran Vakfı,   Şehriman tepesine yapılması planlanan  ve proje çalışması devam eden, Cami yapım  inşaatında kullanılmak üzere  Vakfın ayni yardım makbuzları karşılığında önümüzdeki Kurban Bayramında  Kurban Derisi  toplayacak.

Vakıf Başkanı Metin SOYGÜR  yaptığı açıklamada  Allahın izni ve Halkımızın desteği ile   Mudurnu Şehriman Tepemize ilçemize yakışır bir  Camii ve   Şadırvanlar yapacağız, her yıl düzenlenen   Şehriman Bayramımıza katılan binlerce vatandaşımız ve yıl içerisinde  bizim bilemediğimiz ziyaretçilerin  ibadetlerini en güzel şekilde yapmaları için  Şehriman Tepesi  güzel bir  mekana kavuşmuş olacak dedi.

HAYDİ MUDURNU VE MUDURNULU  BU ÇORBADA SENİNDE TUZUN BULUNSUN

Soygür, yapılması planlanan Camii inşaatının Çift minareli olacağını ve Mudurnu Merkez ve Çevreden rahatlıkla görülebileceğini  ifade ederken,  Allah razı olsun Projeyi anlattığımız hayırsever Halkımız hemen gücü yettiğince  benimde bu  çorbada tuzum bulunsun diye yarış ediyorlar dedi. Bir vatandaşımız Minarenin birini ben yaptırmak istiyorum derken diğer bir hayırsever  vatandaşımız ise banada  ne  düşerse benimde tuzum bulunsun  dediğini hatırlatarak, yönetim kurulu olarak Kurban Bayramında  Mudurnu’da derileri  Vakfımızın ayni makbuzları ile toplayıp Şehriman tepesine bir camii kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.

 

KURBAN DERİLERİ İLE  ŞEYH-ÜL İMRAN TEPESİNE CAMİİ İNŞAA EDİLECEK

Mudurnu-Bolu ve çevre il ve ilçelerden bu güzel ve değerli esere katkı sağlamak ve destek vermek isteyen tüm hayırsever vatandaşlarımız aşağıdaki telefon numaralarından Vakfımız yönetim kurulu üyelerine ulaşabilirler.

 Vakıf  Başkanı METİN  SOYGÜR 0533 364 16 92

Ömer Kahvecioğlu  0 533 267 79 92

Ergün Erdem    0 532 785 85 41

Hayrettin Ulu    0 532 284 50 85 

 

www.mudurnuhaber.com 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir