Vefat Edenler

SEZER KAYA VEFAT ETTİ

Mudurnu ilçesi Kaygana Mahallesinden İsmail KAYA nın oğlu Sezer KAYA vefat etti. Merhumun Cenazesi 06 Kasım 2014  Perşembe günü bu gün Büyükcami önüne getirilecek kılınacak Öğle ve Cenaze namazına müteakip, Mudurnu da toprağa verilecektir.

Merhuma Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

 

…………………………………………………………………………………………………

 

İsmail KARAGÖZ VEFAT ETTİ

Mudurnu ilçesi Tımaraktaş Köyünden  Devlet su işlerinden Emekli İsmail KARAGÖZ vefat etti. Merhumun cenazesi bu gün Tımaraktaş köyünde kılınacak Öğle ve Cenaze namazına müteakip Köy mezarlığında toprağa verilecektir.

Merhuma Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

 

…………………………………………………………………………………………………..

NAZMİYE DÖNMEZER VEFAT ETTİ

Mudurnu ilçesi Gelinözü Köyü Alıç mahallesinden Merhum Nazif DÖNMEZER in eşi Nazmiye DÖNMEZER  vefat etti. Merhumenin cenazesi bu gün   Alıç mahallesinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra   Mahalle mezarlığında toprağa verilecek.

Merhumeye Allah tan rahmet ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

 

www.mudurnuhaber.com

 

“Vefat Edenler” için 2 yanıt

  1. Vefat edenlere Rabbimden rahmet ve mağfiret dilerim, mekanları cennet olsun, eşlerine ailelerine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim.

  2. Genç arkadaşımın ailesine Allah sabırlar versin.Mekanı cennet olsun. izzet arkadaşım iyi bir dost çok kalitteli bir arkadaştı. Allah rahmet eylesin.Ailesi ve sevdiklerine Allah sabırlar versin.Gerçekten Çokmu çok üzüldüm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir