Vatandaşın gözü TOKİ Konutlarında

Vatandaşın gözü TOKİ Konutlarında

Mudurnu ilçesinde  yapılan ve çevre düzenlemesi devam eden 2. TOKİ konutlarına ne zaman taşınılacağı  vatandaşlar tarafından en çok sorulan sorular arasına girdi.

 

2. TOKİ konutlarından ev alan Mudurnulu vatandaşlar bizler ne zaman taşınacağız bu evlere , EKİM 2013 dediler, Ocak 2014 oldu, Mart 2014 dediler Nisan 2014 oldu, Mayıs 2014 dediler Haziran 2014 oldu ve Temmuz yaklaştı, sürekli dedikodulardan bıktık artık evlerimize taşınmak istiyoruz dediler.

www.mudurnuhaber.com

 

“Vatandaşın gözü TOKİ Konutlarında” için 2 yanıt

  1. biz artık evlerimizi teslim almak istiyoruz yapılan dedikoduları duymak istemiyoruz. bizi kandırmaktan vazgeçin.

  2. BİLGİLENDİRME
    Tokiyle yaptığınız sözleşmede teslim tarihine bakın size teslim tarihi farazi konuşuyorum eğer Nisan 2014 ise ama size örnek Temmuz 2014 de teslim edilirse bu arada geçen 3-4 ay için geç teslimden dolayı Tokiden kira bedeli isteyin .Bende Gebze de Toki konutlarından daire almıştım ve 6 ay geç teslim edildiği için mahkemeye verildi ve mahkeme biz vatandaşı haklı buldu.Daha sonra TOKİ mahkeme masrafı ödememek için sözleşme dosyasını TOKİ MEZRKEZE gönderen herkese kira bedeli biçildi ve TOKİ 6 aylık kire bedeli ödedi.Hakkınızı arayın bu konuda belediyede sizlere destek olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir