Üniversitelilere uygulamalı budama dersi

Bolu nun Mudurnu ilçesi Mudurnu Süreyya ASTARCI Meslek Yüksek Okulu Organik Tarım Programı 2.sınıf öğrencileri Mesleki Uygulama dersleri kapsamında Budama eğitimi aldı.

 Mudurnu’ya bağlı Dolayüz köyü sınırları içerisinde Tarım ve Hayvancılık yapılan özel bir çiftlikte Meyve Fideleri ve üzüm asmalarında Budama ve şekil verme işlemleri dersi Bölüm hocaları ve Çiftlik yetkilisi Şerafettin DENGEZ eşliğinde uygulandı.

www.mudurnuhaber.com

“Üniversitelilere uygulamalı budama dersi” için 3 yanıt

  1. Helal olsun size Dolayüzlüler, Muhtarmın sayesinde gene budama işini beleşe getirdiniz. İşin espirisi bu tabi. Gençlerimize başarılar dilerim. İnşaallah ileride sadece budama işinde kalmazlar, değişik türlerden aşılama işlerine de girerler. Şimdi tomurcukların uyanma zamanı tam zamanı yani.

  2. SAYIN SOYLU BEN O SINIFTA ÖĞRENCİYİM.BİZİM DOLAYÜZ DE EĞİTİM GÖRMEMİZLE MUHTARIN HİÇ BİR ALAKASI YOK.HABERİ BİLE YOKTUR.BİZE BU ORGANİZASYONU SAĞLAYAN BAŞTA HOCALARIMIZ VE EVİNİ,ÇİFTLİĞİNİ BİZE AÇAN ŞERAFETTİN BEYE TŞK EDİYORUZ.HEM BİZ SADECE BUDAMA İŞİNDE KALMIYORUZ AŞILAMANINDA TÜM TEKNİKLERİNİ UYGULUYORUZ.BİZDE TARIM İLE İLGİLİ TÜM BİLGİLER MEVCUT.SAYGILAR…

    1. Özgür kardeşim, muhtar yakın dostumdur, büyüğümdür. Okulunuz ile uygulama yeri baya bir mesafede, Muhtar’ında sosyal bir kişiliği var, aklıma ilk önce o geldi, ben size yer bulayım gibisine diye. Ayrıca bizlerin babaları, dedeleri de örnek çiftçilerdi. Ben de gül göz aşısında Çıtır dede den, bağcılıkta dayım ve dedemden, çiçekçilikte Haydar Pekel’den ve Saffet ÖZTÜRK büyüklerimden birazcıkta olsa elalanlardanım. Fotoğraflarınıza imrenetrek severek baktım. Başta bu imkanı veren Şerafettin Beye, Uygulamayı yaptıran Hocalarınıza ve tüm arkadaşlarınıza saygı ve selamlar olsun. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir