Türesin, Nabzı tutuyor


Türesin, Nabzı tutuyor

 

Ak Parti Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayı  Uğur TÜRESİN Mudurnu Merkezde  Esnafları gezerek Aday Adaylığı sürecini anlatıyor.

Türesin,  Siyaset iyi olma sanatıdır diyerek Mudurnu’da  mutlu ve güçlü siyaseti el birliği ile gerçekleştirilebileceğini söyledi.

Türesin,  Mudurnulu Esnafları tek tek dolaşarak sohbet edip vatandaşları dinledi.

Mudurnu AK Parti belediye Başkan Aday Adayı Uğur TÜRESİN Mudurnu’da sorunları biliyorum, çözüm yollarını da biliyorum, bunun için sizlerden destek bekliyorum dedi.

AK Parti  Taşkesti beldesi Belediye Başkanı Aday Adayı Saim ÇEVİK in  Mudurnu merkezde verdiği Öğle yemeği ve tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Türesin,  Mudurnu ilçemizde AK Partimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var, bende  bu birlik ve beraberliği sağlamak için  elimden gelen gayreti göstereceğim dedi. Konuşmasında  Mudurnu sorunlarını anlattı.

Tavukculuk üretim sektöründe Mudurnu Tavukçuluk adıyla Mudurnuyu bölgesinde,tüm Türkiyede,hatta yurtdışında tanınan gıdada Marka bir ilçe haline getirerek ,sivil toplum kuruluşlarına,kamu kuruluşlarınave sanata sanatkara yaptığı sponsorluklarla herkesin gönlünü feteden Uğur Türesin Mudurnuyu yeniden turizmdede Marka bir ilçesi yapmak için kolları sıvadı. Projelerinden bahsetti Abanta doğal gaz gelecegini Abantdanda Mudurnuya doğalgazı getireceklerini,hızlı tren istasyonunun Mudurnuda durak oluşturulmasının bölge ilçe ve Bolu merkeze Turizim ekonomisi anlamında büyük değer güç kazandıracağının fizibilitesiyle ispatlanacağının çevre il ve ilçe siyasetcileriyle gerçekleşceğini,Modern ipek yolu projesiyle eski el sanatlarının dericilik ve ipek böcekciliğini Mudurnu ve köylerinde tekrar canlandırılacağını,Mudurnuya E.B.K büyük baş mezbahanesi kurulacağını,Saniyede 60 litre boşa akan termal suyun yetkili mercilerln izniyle Mudurnu konak ve hamamına ,evlere bağlanacağının müjdesini verdi,Türesin en önemli projesinin ise gençlik olacağını beyan etti. Devamında Taşkesti Beldemizinde gerekli nufüs çoğunluğu gerçekleştiğinde Bolu nun  ilçesi olması çalışmalarını el birliği ile gerçekleştirebileceklerini  söyledi.

www.mudurnuhaber.com

“Türesin, Nabzı tutuyor” için 3 yanıt

  1. Yaşasın MUDURNU Yaşasın GENÇLER.
    ” MUDURNU KENDİSİNİ SEÇECEK,MUDURNU KAZANACAKTIR”…
    Mudurnulu kendi kendisinin efendisidir.Mudurnu ve köyleri ve gençleri protokolü,brokrasiyi ve siyaseti bilen,,çiftcimizin ,işcimizin,ustamızın,zanatkarımızın,tüm esnafımızın,nakliyatcılarımızın ve tüm yatırımcılarımızın ve gençlerimizin derdini bilen gönül yorgunluklarını bitirerek her siyasi kesimi birleştirecek temsilcisini seçecektir.

    Bugüne kadar seçmiştir yine seçecektir. Allah doğrunun yanındadır. Halk en iyisini görürüyor gördü çok tecrübelidir. YAŞASIN MUDURNU YAŞASIN GENÇLER.

    1. Erkan KONURALP beyin yaptığı bir yorum çok dikkatimi çekti.rahmetli Sabancının söylemini çok güzel aktarmış.

      Hayatta iki şeyi yapmayacaksın başarılı olmak için.
      1-boşadığın karını,
      2.işten çıkardığın işçiyi tekrar geri almayacaksın.

      değerli halkımızın eline 5 yıl da bir fırsat geçmektedir.şıçrama yapabilmemiz ve kabuğumuzdan sıyrılabilmemiz için dinamik ve hizmet etme enerjisini taşıyan,yatırım ve hizmet için birilerinden icazet almadan,gerektiğinde halka hizmet söz konusu olduğunda bürokratik engelleri aşağıdan yukarıya kaldırmak için uğraşma yerine bürokrasiyi yukarıdan etkisiz hale getirip hizmeti halkımızın ayağına getirebilecek başkanları görmek istiyorum.

      ben buradan 2 adayı patlamaya hazır bir volkan gibi görüyorum.İNŞEALLAH halkımız da görür gelecek 5 yıl boşa heba edilmiş olmaz.

      DARICADAN sevgi,saygı ve selamlarımı sunarım

  2. sayın aydın özpelit;

    dün yazdığım maili neden yayınlamadın.

    tarafsız gazetecilik bu olsa gerek!!!

    EDİTÖR: Sayın ilgili, tarafınıza bir e-mail gönderildi. İletişim bilgilerinizi yazmanız halinde yorumunuz yayınlanacaktır. TEŞEKKÜRLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir