TOKİ Bolu Mudurnu 4. Etap’ta 488 konut yapacak

TOKİ Bolu Mudurnu 4. Etap’ta 488 konut yapacak

TOKİ, daha önce 3 etap inşa ettiği Bolu’nun Mudurnu ilçesinde yeni bir projeye başlıyor. TOKİ Bolu Mudurnu 4. Etap Konutlarında toplam 488 daire yer alacak. Konutların yanı sıra ticaret merkezi ve bir de 24 derslikli okulun inşa edileceği projenin ihalesi 20 Aralık’ta gerçekleşecek.

TOKİ Bolu Mudurnu 4. Etap konutlarına başvurular ne zaman başlayacak?

TOKİ genelde ihaleden sonraki 2 hafta içinde ihaleyi kesinleştiriyor. Sonraki 10 gün içinde de ihaleyi kazanan firmaya arsa teslimi yapılıyor. Projede inşaatın başlamasından 2 ay sonra da proje satışa çıkıyor. Bu durumda TOKİ Bolu Mudurnu 4 . Etap konutlarına başvuruların 2018 yılı Nisan ayı içerisinde başlayacağı tahmin ediliyor.

Kesin başvuru tarihi açıklandığında www.mudurnuhaber.com sitesinden öğrenebilirsiniz.

Mudurnu 4. Etap TOKİ Evleri’nde daire fiyatları ne kadar olacak?

TOKİ, ürettiği sosyal konutları maliyetine satıyor. TOKİ’nin daire fiyatlarını belirlemesinde arsa fiyatları da önemli rol oynuyor. Kesin fiyatların ortaya çıkması için dairelerin TOKİ’ye maliyetinin netleşmesi gerekiyor. Dairelerin kesin fiyatları açıklandığında www.mudurnuhaber.com olarak bunu ilk duyuran sayfa olacağız.

Ancak TOKİ’nin bölgede 2+1 konutları 70-100 bin, 3+1 konutları ise 100-150 bin TL aralığında sattığını, bu projede de benzer rakamların ortaya çıkacağını söyleyebiliriz.

 www.mudurnuhaber.com

“TOKİ Bolu Mudurnu 4. Etap’ta 488 konut yapacak” için 2 yanıt

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir