Mudurnu Belediyesi Çalışmalarını beğeniyormusunuz?
Toplam Oylar: 72
TOKİ, daha önce 3 etap inşa ettiği Bolu’nun Mudurnu ilçesinde yeni bir projeye başlıyor. TOKİ Bolu Mudurnu 4. Etap Konutlarında toplam 488 daire yer alacak. Konutların yanı sıra ticaret merkezi ve bir de 24 derslikli okulun inşa edileceği projenin ihalesi 20 Aralık’ta gerçekleşecek.
TOKİ genelde ihaleden sonraki 2 hafta içinde ihaleyi kesinleştiriyor. Sonraki 10 gün içinde de ihaleyi kazanan firmaya arsa teslimi yapılıyor. Projede inşaatın başlamasından 2 ay sonra da proje satışa çıkıyor. Bu durumda TOKİ Bolu Mudurnu 4 . Etap konutlarına başvuruların 2018 yılı Nisan ayı içerisinde başlayacağı tahmin ediliyor.
Kesin başvuru tarihi açıklandığında www.mudurnuhaber.com sitesinden öğrenebilirsiniz.
TOKİ, ürettiği sosyal konutları maliyetine satıyor. TOKİ’nin daire fiyatlarını belirlemesinde arsa fiyatları da önemli rol oynuyor. Kesin fiyatların ortaya çıkması için dairelerin TOKİ’ye maliyetinin netleşmesi gerekiyor. Dairelerin kesin fiyatları açıklandığında www.mudurnuhaber.com olarak bunu ilk duyuran sayfa olacağız.
Ancak TOKİ’nin bölgede 2+1 konutları 70-100 bin, 3+1 konutları ise 100-150 bin TL aralığında sattığını, bu projede de benzer rakamların ortaya çıkacağını söyleyebiliriz.
Nereye yapılacak yeri bellimi
Teşekkürler MUDURNU HABER ……Hayırlı olsun .
YORUM YAPMAYA NE DERSİNİZ