Tarım ile ilgili benimde bir fikrim var diyorsanız

Tarım ile ilgili benimde bir fikrim var diyorsanız

III. Tarım Orman Şûrasına Sende Görüşünü Bildir

​Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından; Bitkisel, hayvansal ve su ürünleri üretiminin geliştirilmesine; gıda üretimi, güvenliği ve güvenirliğinin teminine; kırsal kalkınma, toprak, su kaynakları ve biyo – çeşitliliğin korunması ile bu kaynakların sürdürülebilir kullanımına;

çiftçinin örgütlenmesi ve bilinçlendirilmesine; tarımsal ve hayvansal üretimin planlanmasına, tarımsal desteklemelerin etkin bir şekilde yönetilmesine; tarımsal piyasaların düzenlenmesine; orman ve mera yönetimine; tabiatın korunmasına ilişkin stratejiler oluşturulmasını hedeflemektedir.

Ekim ayında gerçekleştirilecek ve Tarıma dair 25 yıllık yol haritasını belirleyecek olan Şûra sonucunda, alınacak kararlar ve oluşturulacak olan sonuç bildirgesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Külliye’de yapılacak özel programla kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Bu hedefler doğrultusunda tarım sektörüne yönelik görüş, önerileri ve projelerinizi bizimle paylaşmanız büyük önem arz etmektedir. Bu kapsamda Türk tarımının geleceğine ilişkin ilham verici katkıda bulunacak gençlerimizin hanımefendi ve beyefendilerin düşünce ve görüşleri için sizde “BİR FİKRİM VAR” diyorsanız http://www.tarimormansurasi.gov.tr/Gorus sitesine fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi, teknik destek, dilek, şikayet, talep ve görüşleriniz için İl/İlçe Müdürlüğü ile irtibata geçebilirsiniz.

BİR FİKRİM VAR diyorsanız TIKLAYIN

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir