Şöförler Odasının Binası Tarihe ayak uydurdu

Mudurnu Büyükcami Mahallesinde bulunan Mudurnu Şöförler ve Otomobilciler Derneği binası mudurnu Tarihi binalarına ayak uydurdu.

Binada yapılan tadilat sonrasında, bina Kahverengi Beyaz renkler ile Mudurnu Tarihi dokusuna ayak uydurdu.

Uzun zamandır tadilatı gündemde olan bina vatandaşlar tarafından beğeni kazanırken, inşaallah diğer binalara örnek teşkil eder denildi.

www.mudurnuhaber.com

 

“Şöförler Odasının Binası Tarihe ayak uydurdu” için bir yanıt

  1. Aklıma 12 Eylül dönemi geldi, Dönemin askeri erki tüm muhtarlara ve karakollara polis teşkilatına tüm karayolu çevresinde bulunan binalar boyanacak, ahırlar badanalanacak diye emir verdi. Amaç turistler geçerken ülkemizin her tarafını çok güzel görsünler. Saffet amcamız o dönem Belediye Başkanı idi ve uygulamayı şehire giriş ve çıkışlarda ve merkezde uygyulattı hatta bazı evleri (evin sahipleri şehir dışında veresli hiç gelmeyen insanlar ve evlerdede oturanlar yok) belediye imkanları ile kireç badana ile boyattırmıştı. Çok güzelde olmuştu. Lakin, bir köyden geçiyorsun yola bakan cephe beyaz badana arka kısımlar yine eskisi gibi. Yol güzegahında gezi bölgelerinde olan binaların mutlaka Kamuran Hocanımızın evinde olduğu gibi mutlaka beyaz ve çiçeklerle bezenmiş, ahşap koyu kahve eskitme boya ile pencereler kapılar kargaslar boyanmış olması çok daha güzel olacağı düşüncesindeyim. Muhtarlar derneği Yönetiminide tebrik ederim. Çiçeklendirme eksik sadece. Vesileyle Mudurnumun güzel halkına selamlar olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir