Seçimde olmasa ?

 Seçimde olmasa ?

Bu seçimler bir başka güzel, insanlar aylarca heyecanlandı, her kes kendi doğrularını anlattı, insanları ikna etmeye çalıştı ve o güzel gün geldi çattı. Bu gün 30 Mart 2014 Pazar sabahı kahvaltıdan sonra sandıkları gezmeye başladım.

Kendi oy kullanacağım Sandık için Cumhuriyet ilköğretim okuluna gittim.  Kaç defa oy kullandım, ama heyecandan ve Sandık başındaki arkadaşlarımın güler yüzlülüğü ile  2009 sandık yerine 2010 a girmişim. Bahane ile oradaki arkadaşları selamlayıp, kolay gelsin dedim.

aydın özpelit

Oy kullanma esnasında baktım ki yıllardır görmediğim değerli insanlar Mudurnu ya gelmişler, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Dışarıya çıktım ve caddelerde Elektrikli bisikletim ile gezinirken yıllardır Mudurnu’dan ayrılmış ama bu gün oy kullanmak için ilçeye gelenleri gördüm.

Eeeee,  Seçimi bahane edip Mudurnu ya yüzlerce kilometre ötelerden gelmişler, hayırlı olsun. Şöyle bi düşündüm demekki, seçim olmasa ben bu sevdiğim kişilikleri göremeyecektim.

 

 ÇOK KINADIM

Beşkavaklar Mevkiinde Asfalt üzerine çirkin yazıların yazıldığını ve bu yazıların ise Emniyet görevlileri tarafından Boya ile silindiğini öğrendim. Mudurnu gibi küçük yerlerde bu tip taşkınlıklar yapmak çok ayıp, burada hepimiz neredeyse birbirimiz ile akrabayız, seçimler gelip geçer, yine yüz yüze bakarız,  Futbol takımı tutar gibi Parti tutmak ve ANKARA daki seçim problemlerini MUDURNU ya taşımak hiç hoş değil.  Görmediğiniz bir şey hakkında insanları kandırmak uğruna  yollara yazı yazılmaz, Milli servete zarar verilmez, Hani nerde sizin MUDURNU sevginiz,  değerli MUDURNU lular  MUDURNU benim değil, hepimizin, onun  için taşkınlıklardan uzak duralım.

 

Hayırlısı.

İnşaallah MUDURNU ilçemiz için hayırlı olur.

 

AYDIN ÖZPELİT

 

MUDURNU HABER

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir