Peygamber Şehri MEDİNE de bir Mudurnu lu


Peygamber Efendimizin Şehri MEDİNE de bir MUDURNU lu Esnafın olduğunu biliyormuydunuz?

Bolu nun Mudurnu ilçesi Tımaraktaş köyünden Rıdvan YILMAZ Medine de Hurma tüccarlığı yapıyor. Üç yıldan u yana Suudi Arabistan ın Medine şehrine Eşi ve çocukları ile birlikte yerleşen Rıdvan YILMAZ, ve eşi Mudurnulu hemşehrilerine Peygamber şehrinde ev sahipliği yaptı.
www.mudurnuhaber.com Aydın ÖZPELİT MEKKE

“Peygamber Şehri MEDİNE de bir Mudurnu lu” için 5 yanıt

  1. Köprünün altında hurma pazarı olan yermidir işyeri. İnşaallah nasip olur görüşürüz. Selamlarımızı iletiniz hemşerimize. ve diğer Türk Umrecilere.

  2. ya iyiki aydın bey bi umreye gitmiş bunu reklam yapnıza gerek yokki reklam yaptıktn snraaa ben o ibadetten ne anladım 10 gündür hep haberiniz aydın bey başka haber yok sanki

  3. Arkadaşlar, UMRE ye gitmem ve oralardan haerler yazmam , sanırım bazı arkadaşları rahatsız ediyor. Bu olay çok güzel, demekki rahatsız olmuşlar, Allah en kısa sürede sizlerede nasip etsin. Olay burada şundan ibarettir. Kutsal topraklarda olmamızdan dolayı buralardan haberler aktarıyorum, unda bir reklam yok. Yani, UMRE de iken Mudurnu haberi yazacağımı düşünmüyprsunuz sanırım. Sadece MUDURNU dan Cenaze ilanları girişi yapılmaktadır. Habercilik bir gönül işi olduğu için bende 21 günlük UMRE ziyareti esnasında Kutsal topraklardan haberler vermeye devam edeceğiz. İlginize teşekkürler

  4. Aydın kardeşim, Allah müarek etsin. Negüzel Mudurnulu gençlerinde artık UMREYE Hac ca gitmesi. Eskiden Mudurnu adı hep alemler ile duyurulmaya çalışılırdı, ama imdi takip ediyorum sitenizi Mudurnuda Umre ve Hacca gitmeyen nerdeyse kalmadı. İnşaallah gitmeyenlerede en kısa sürede nasip olur o kutsal topraklar.
    Güzel haberlerini bekliyoruz. Biliyorsundur inşaallah MEKKE de de bir kaç olu ve Mudurnulu var onlarlada görüşüp haber yaparsan iyi olur. Allah kabul etsin. Bilgilerini meil adresinize attım.

    1. abi bir türk vatandaşı olarak medinede nasıl dükkan açabilirim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir