Mudurnu’ya Milli Eğitim Bakanı Dinçer geliyor

    Milli Eğitim Bakanı    Ömer Dinçer’in  bir dizi çalışmalarda bulunmak üzere  Mudurnu ilçesi Taşkesti beldesine geleceği belirtildi.

                     

Taşkesti Beldesine Eğitim ile ilgili bir dizi çalışmalar için geleceği belirtilen Milli Eğitim Bakanı  Ömer DİNÇER in 20 Nisan Cuma günü Mudurnu merkezde  Yıldırım Beyazıt Camiinde Cuma namazını kılacağı belirtildi.

Bakanın Taşkesti ve Mudurnu programı  önümüzdeki hafta netlik kazanacak.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu’ya Milli Eğitim Bakanı Dinçer geliyor” için 7 yanıt

  1. YİBOYerineTURİZM MESLEK,AHCILIK AKADEMİSİ
    Sayın Milli Eğitim Bakanımızın Mudurnumuza gelişini sevinçle öğrendim işlerim nedeniyle Mudurnu dışında olacağımdan,,
    Değerli Akparti ilçe başkanım ve Saygıdeğer Milli Eğitim İlçe Müdürüm.Tevfik Türesin tarafından çevre il ve ilçelerden yetişkin öğrenci ve aileleri Mudurnu ya çekmek Mudurnumuzun nufus artışını sağlamak ve eğitim göçünü önlemek ve ülke sanayisine her alanda ihtiyaç olan ara teknik elaman ihtiyacı için projelenen tavukculuk arazisinden yer tahsis edip M.E.B Tevfikbey takibi diğer dostlar ile meydana getirilen düşünülen Türkiyenin 2. büyük İÇİNDE 3 BÖLÜM ENTEĞRE OLAN çok amaçlı meslek lisesi malesef geçmiş belediye başkanı ve siyasi ilçe başkanımızın nedenini bilemediğimiz şekilde yanlış yön ve takiple YİBO ya çevrilmiş öğrenimde başarısız olunmuş,yumruk kadar anne babaya muhtaç çocuklarımız madur edilmiştir.
    Sayın bakanımız Ömer Dinçer beye tekrar okulun çok amaçlı(TURİZİM MESLEK,AHÇILK AKADEMİSİ,TİCARET LİSESİ) meslek lisesi haline dönüştürülmesi konusunu değerli arkadaşlarım, millet vekillerimden,İl başkanım Ömer beyden ve ilçe Başkanım Ahmet beyden selamımla rica ediyor saygımla bilgilendiriyorum

  2. Hani eğitimci olmadığı halde (kendisi Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nin “İşletme Yönetimi ve Politikası” bölümünden 1978 yılında mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde 1980 yılında “Personel Yönetimi ve Endüstriyel İlişkiler” yüksek lisans programını, 1984 yılında “Örgütsel Davranış’ alanında doktorasını tamamladı) Milli Eğitim Bakanı olan, öğretmenlerin yaz boyunca 3 ay tatil yaptığını sanacak kadar müfredat ve sistemden uzak olan, İNTİHAL (Ömer Dinçer, intihal gerekçesiyle 2005 yılında YÖK tarafından öğretim üyeliğinden çıkarılma ile cezalandırılmış ve bu karara karşı Ömer Dinçer’in temyiz istemi Danıştay tarafından reddedilmişti. YÖK’ün yapısı değiştikten sonra 2010 yılında Yusuf Ziya Özcan başkanlığındaki YÖK öğretim üyeliğinden çıkarma kararını kaldırdı. Ömer Dinçer Milli Eğitim Bakanı olduktan sonra intihalin yeniden gündeme gelmesi üzerine “İntihal suçlamasının arkasında Ergenekon var” demişti) ile anılan Prof. Dr. Ömer DİNÇER Mudurnu’muza gelecekmiş, ne hoş.
    Acaba bir ALLAH kulu çıkıp da “öğretmenlerin acımasızca dövülmesine ve biber gazıyla ödüllendirilmesine ne diyorsunuz?” diye sorabilecek mi? Hiç sanmam. Acaba bu ziyaret atama sözüyle yıllardır bekletilen 55.000 öğretmenin mağduriyetiyle mi alakalı? Onu da sanmıyorum. Olsa olsa turistik bir gezidir, hoş gelir sefa gelir…
    Selam ve saygılarımla…

  3. SAYIN EDİTÖR YAZIMIN BİR HABER OLACAĞINI DÜŞÜNMÜŞTÜM. SİTENİZLE İLETİŞİM KURMAK OLDUKÇA ZORLAŞMIŞ. MADEM EMEK VERDİK HİÇ DEĞİLSE ALAKASIZ BİR HABERE YORUM OLSUN. ZATEN MEMLEKETİ TEK BAŞIMA DÜZELTMEM İMKANSIZ

    28 Şubat 1997 yılında tankların namlusunu halka çevirerek demokrasiye balans ayarı yapmaya cüret edenler demokrasiye vurdukları darbeden daha fazlasını da memleketin soyulmasına da sebep olarak ekonomiye darbe vurmuşlardır. Bizlere namlusunu çeviren tanka rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun saygı duymadığı gibi halk da saygı duymamıştı. İlahi adalete bakın ki halka doğru çevrilen bu tankların namlusu halkımızın oyları sayesinde yıllar sonra 180 derece geriye dönerek darbecilerin arzu etmedikleri bir yöne kusursuz bir şekilde nişan alınmıştır. Başta yetkili savcılarımız olmak üzere darbecilere balans ayarı yapan tüm emeği geçenlere saygı duyarken merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle anıyorum.

    MESUT YANIKOĞLU

  4. bu yazacaklarımın yanlış anlaşılmasını kesinlikle anlaşılmasını istiyorum.bu hükümet başa geleliden beri eğitimimiz yaz -boz tahtasına döndü.herkes birbiriyle hesaplaşma gayretinde .28 şubat kararlarından sonra en büyük sorun irtica dendi ama böyle olmadığı anlaşıldı.esas terörün pkk oması hep gözardı edildi.1980 den sonraki eğitimde osmanlı tarihi hep kötülendi.ardından 28 şubatta bunun devamı geldi.bu osmanlı bu kadar kötümüydü?onlar olmasa bu gün bizim olmamızın hiç bir anlamı olmazdı.doğrusu milli eğitim bakanının ilçemizde ne yapacağını merak etmiyorum desem yalan olacak.

    her yıl ayrı bir eğitim müfredatı uygulanması çocuklarımızın eğitim motivesini yok etmektedir.önceden her hükümet değişiminde sistem değişirdir,şimdi ise her bakan değişiminde sistem değişiyor.28 şubatta gençliğin ve geleceğimizin temeline tabiri caizse bomba konulmuştur.bunu hep beraber görmekteyiz.bizler önceden öğretmenlerimizi veya büyüklerimizi görünce kendimize çeki düzen verirdik,şimdilerde ise öğretmenlerimiz ve bizler kendimize çeki düzen veriyoruz.

    benim bundan sonraki eğitim sisteminden beklentim milli değerlrine sahip çıkan dindar milliyetçi gençlerin yetişmesi geleceğimiz için çok önemlidir.gelecekte böyle gençler olmadan ülkemizin ayakta kalması zorlaşacaktır.

  5. Sayın Ömer DİNÇER Bey’in Mudurnumuza gelmesi inşaallah Mudurnu hayrına birşeyler çıkartır. Adettendir, muhakkak bir söz verilir.

  6. Kovun gitsin Mudurnu’dan böyle adamları almayın temiz ilçemize…..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir