Mudurnulular Derneği Basın Bildirisi

Mudurnulular Derneği Basın Bildirisi

 

Derneğimizin 12.olağan  Genel kurulu 23.02.2014 Pazar günü dernek lokalimizde yapıldı,genel kurul saygı duruşu ve açılış konuşmasıyla başladı.divan kurulunun seçilmesiyle gündeme gereği ,yönetim  kurulu ve denetleme kurulu raporları okundu , oy birliği  ile ibra edildi.dilek ve temenliler maddesine geçildi. Derneğimizin yapmış olduğu çalışmalar hakkında genel kurula bilgi verildi.gündem gereği dernek yönetim kurulu ve denetleme kurulu  seçimlerine  geçildi. Yapılan kapalı zarf usulü oylamada Mudurnulular derneği yeni yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleri seçildi.yapılan görev dağılımında.yönetim kurulu Başkanlığına Celalettin ÇELEBİ,Başkan yardımcısı Kenan KÖKSAL,Muhasip Sabahattin YOLDAŞ, üye Sami ÖZDEMİR,Üye Mehmet ÖZBEY  olarak   oluşmuştur,denetleme kuruluna Mustafa Büyükkırlı,MuzafferAkdaş,Tefik Koç seçilmişlerdir.

celalettin1

Yönetim kurulu başkanı  Celalettin ÇELEBİ Mudurnulular derneğinin hedefleri ve yapılması gerekenler hakkında  açıklamalarda bulunmştur.

1-      Dernek üyelerimiz ve Mudurnulular arasında birlik,beraberlik,hoş görü ortamında kaynaşma,dayanışma ve yardımlaşma sağlamak.

2-      Mudurnu kültürünü,yaşatmak ve tanıtmak.

3-      Üyelerimize lokal hizmeti sunmak.

4-      Mudurnulular derneği bülteni(dergisini) çıkarmak.

5-      Geleneksel Mudurnulular gecelerini  yapmak.

6-      Mudurnulu öğrencilere burs vermek.

7-      Mudurnu nun sorunlarını dile getirmek çözümler üretmek bu konuda çalışmalar yapmak.

8-      Boluda yaşayan yaklaşık 13.14 bin Mudurnuluya ulaşmak iyi günde kötü günde yanlarında olmak.

9-      Mudurnu folklörünü,doğasını,kültürünü,turizmini,ülkemize ve dünyaya tanıtmak,

10-   Bolu dışındaki Mudurnulularla iletişim kurarak  dayanışma sağlamak. Olarak  olarak açıklamıştır.

Celalettin ÇELEBİ

Mudurnulular derneği  başkanı

www.mudurnuhaber.com

SULAR

“Mudurnulular Derneği Basın Bildirisi” için 5 yanıt

  1. İstanbul’da yaşayan birisi olarak, Bolu’daki faaliyetlerini iki yıl öncesine kadar gıpta ile izlediğim Mudurnulular Derneğinin sön iki yıldaki suskunluğu beni çok üzüyordu. Uyumlu bir yönetim kadrosunun oluştuğunu görüyorum. İnşallah yeni yönetim, derneği eski günlerdeki birlikteliğine ve canlılığına kavuşturacaktır. Başta yönetim kurulu başkanı Celalettin Çelebi olmak üzere tüm yönetim kadrosunu tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

    1. Güray Bey , bildiğiniz gibi derneğimiz ve lokalimizin bulunduğu bina Bolu belediye başkanlığının yıkım kararı alması sürecinde geçmişteki faaliyetleri aksatmak zorunda kaldık.Ancak yeni yerimize taşındıktan sonra tüm enerjimizi geleneksel faaliyetlerimize devam etmeye başladık lütfen takip edin. Hoşçakalın

  2. Değerli dostlarım, hepinizi kutlarım tebrik ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Uzaktan da olsa haberlerinizi izliyorum beğeniyorum, etkinlikleriniz toplumda kaynaşma bütünleşme çok güzel şeyler bunlar. Daha da iyi olacağına inancım vardır.

    1. Tanercim inancını kaybetmemen güzel,Bolu ya geldiğinde uğra lütfen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir