“MUDURNU’DA BİR İLKİ BAŞARDIK”

“MUDURNU’DA BİR İLKİ BAŞARDIK”

Milliyetçi Hareket Partisinden aday olduktan sonra 31 Mart Yerel Seçimlerini zaferle tamamlayan Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, MHP’nin kazanması ile Mudurnu’da bir ilki başardıklarını ifade etti. 

Haber: MEHMET FATİH YALINIZ

Mudurnu için en iyisini ve en güzelini yapmak için çaba sarf edeceklerine dikkat çeken Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, şöyle konuştu; “Mudurnu’da bir ilki başardık. Belediye tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi hiç kazanamamıştı. Biz bunu % 41’lik güzel bir oy oranı ile başardık. Tabi güzel bir olay.  Ama yük bundan sonra bizim sırtımızda, omuzlarımızda. Başarmak daha önemli. Başarıp güzel işler yaparsak samimiyetimizle daha mutlu olacağız. Çok konuşacağız çok çalışacağız ve başaracağız. Mudurnu halkı bana, bize ve ekibime güvensin. Biz samimiyetimizle en iyisini en güzelini yapmaya çalışacağız. Önce samimiyet ve güven diyorum.”

Kaynak. Köroğlu Gazetesi

www.mudurnuhaber.com

 

 

““MUDURNU’DA BİR İLKİ BAŞARDIK”” için bir yanıt

  1. Necdet Türker Bey çalışkan, girişken ve projeler üretebilen birisi. Mudurnu ilçesi için elinden geleni yapacaktır. Mudurnuyu çok güzel günler bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir