Mudurnu ya Milyon Dolarlık yatırım

mass lottery

    KAMU OYUNA  AÇIKLAMA

Mudurnu ilçesine yatırım yapacağını duyurduğumuz Haber, keşke gerçek olabilseydi.

Maalesef bu yıl  bizde MUDURNU HABER sitesi olarak ilçemizdeki insanların bir günde olsun yüzlerinin gülümsemesi ve stresten uzaklaşmaları için böyle bir haber yaptık.

NİSAN 1  işte bu…………………………………………………………………….

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu ya Milyon Dolarlık yatırım” için 13 yanıt

  1. ya adam akıllı haber yapın mhy holdıng neyın nesi; yatırım ortakları M.u.T kim yazık ya

  2. Editörümüz bu iş içinde bir pit yenüğü var gibi geliyor.Yüzüncü yılda liman yok gerçi tren geçecek diyorlar olabilirmi.Cocukluğumda duyduğum bahar haberleri gibi heycanlandım .

  3. Japonlar her yeri oklamışlar sıra Mudurnu yamı gelmiş. Mudurnu da işsizlik yokki bakın dün PAK piliç apollo ile adam arıyor. Bide bunlar gelirse mudurnu iyice yaşanılmaz bir yer olacak. Bunlara kim ön ayak olmuş kim tarif etmişki burayı…….

    1. ismail bey yıllardır alıştık tavukculukla demii ya negüzel işte rekabet olsun işyeri daha çogalsınki yaşam stntımız yükselsin size ne zararı varki japon olsun alman olsun ben yapılan işe ve getirisine bakarım inşallah şu proje gerçekleşirde birileri susar artıkya

  4. Mudurnu da işsizlik yok katılıyorum. Durum durduk yere rahatımızı bozacaklar. Bırakın bu işleri…

  5. bu yatırıcımlar işçileri hangi yerden getirecekler.dışarıdan mı yoksa tamamına yakını MUDURNU’dan mı olacak?eğer bu yatırım yapıldıktan sonra bizlerden işçi olmayacaksa bu yatırımın bence hiç bir anlamı kalmaz.sadece elimizden toprakların gittiği kalır,toprak sahiplerinin kazandığından kalır.ya sonrası ne olacak?buraya yatırım için aracı olan kişilerin bir açıklama yapmaları gerekir.

  6. inşallh haber doğrudur ben bir duyum almadım ama eğer doğruysa bölge çok büyük kazanç sağlar. liman yok demir yolu da hemen gelmez ama gebze limanı zaten 2 saat mesafe ölü mudurnuyu canlandıracak bir haber. gurbetteki mudurnulular gelırse iyi olur kimseyi asgari ücret maaşla günde 10 saat o tavuk içinin pis kokusunun içinde çalışmıyor dıye işssizlik yok diyemezsiniz. mudurnuya bu proje yüksek maaşlı iş imaknı sağlar mudurnu ve bölge canlanır.

  7. inşallah bu yatırım gerçekkleşir,olandan zar gelmez bazı dar görüşlü insanlar rahatsız olabilir yoksa mudurnu nüfusu 5000 in üstüne çıkamaz.

    1. arkadaşlar güzel yorumlar yazmışsınız namık kemal misali yapmayın ya eleştiri bilipbilmeden hayalsizde yaşanmıyorkı be aga

  8. ciddi şekilde haber beklenilen bir sitede böylesine saçma bir şaka girişimi yakışmadı.
    habercilik ruhuna saygı biraz.

    EDİTÖR:
    Çok kıymetli okurumuz. Mudurnu ilçemizdeki yaşanan sorunlardan dolayı yılda hatta 10 yılda bir kez insanların biraz neşelenmeye hakkı yokmudur ? Eğer var diyorsanız, 3-5 günlüğünede olsa insanımız hayal kurmalı. Belki yarın , bür gün bu haberi duyan birileri Mudurnu ya Japon bir yatırımcı getirebilir. Belki de bu siz olabilirsiniz. Hayatta bazen insanlar, günlerden ,aylardan faydalanmalı. Habercilik ciddi iştir. Farkında iseniz biz zaten üzerimize düşenin fazlasını yapıyoruz. Emeğinize sağlık. Teşekkürler.

  9. TEŞEKKÜRLER KOCA MUDURNULU VE MUDURNU HABER.

    1970 Lİ YILLARDA HATIRLIYORUM GARİPDE GELSE GÜLER NEŞELENİRDİK. BAZI GAZETE VE RADYO HABERLERİNDE NİSAN 1 ŞAKALARI OLUR BİZLERDE ARKADAŞLARIMIZA YAPARDIK. İNSANOĞLUNUN MİZAH SANATLARINDAN OLAN BİR NİSAN ŞAKA GELENEĞİ DEVAM ETMELİ GEÇİCİ DE OLSA HEYACANLANIP HAYAL EDİP DÜŞÜNMELİYİZ.
    şuanki düşüncelerinde haklı olan,TEKNOLOJİ NEDENİYLE DUYGULARI DEĞİŞEN GENÇLERİMİZ İLERDE MUTLAK ANLAYACAKLAR VE ONLARDA YAŞADIKLARI SAÇMADA GELSE NİSAN BİR NOSTALJİSİNİ ARAYACAKLARDIR.
    HER FANİ BU ŞAKA SANATINI YAŞAMALI YAŞATMALI. EDİTÖRÜMÜZ KOCA MUDURNULUNUN DEDİĞİ GİBİ Belki yarın , bür gün bu haberi duyan birileri Mudurnu ya Japon bir yatırımcı getirebilir. Belki de bu siz olabilirsiniz.İletişimin gücü Mudurnumuza bereket getirecektir inanıyorum .Zatıalimi neşelendirdiğin için teşekkürler KOCA MUDURNULU AYDIN ÖZPELİT

  10. Geçtiğimiz Yıl yaptığımız Haberimiz Mudurnu ,Bolu hatt Türkiye hatta ve hatta Dünya nın değişik yerlerindeki Mudurnulu arkadaşlarımızı heyecanladırmıştı.

    Aradan bir yıl geçti, ama Mudurnu da gözle görülür bir ilerleme yok gibi… İnşaallah çok kısa bir süre sonra Mudurnu da geçtiğimiz yıl Nisan 1 şakası yaptığımız Milyon Dolarlık yatırım değilde Milyar dolarlık yatırım için ilk adımlar atılacak. Tabiiki bu Nisan 1 şakası değil. Artık Mudurnu yatırımcıların hele hele Termal Turizm konusunda gözde bir ilçe olma yolunda ilerliyor. İnşaallah çok kısa bir süre sonra bu konular ile ilgili açıklamalı bir haber hazırlıyoruz.
    http://WWW.MUDURNUHABER.COM

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir