MUDURNU TOPLU KONUT PROJESİ 2012 DE START ALACAK

Mudurnu ilçesinde 198 Konutluk bir Toplu Konut Projesi 2012 de hayata geçirilecek.

Mudurnulu Mühendis Nevzat ANLITAN ın projesi olan MUDURNU TOPLU KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2012 yılı başlarında Poje tanıtımları ve Ofis bilgilendirmelerine başlayacak.

198 Konut un yapılacağı  MUDURNU TOPLU KONUT Projesi Mudurnu Bolu Karayolu üzerinde Yıldırım Beyazıt Mahallesinde kurulacak.

MUDURNU TOPLU KONUT PROJESİ Nevzat ANLITAN

MUDURNU TOPLU KONUT PROJESİNDE  Camii,Çocuk Bahcesi ve Havuz  yeralırken ödeme koşullarınında uygun olacağı belirtildi.

www.mudurnuhaber.com

 

“MUDURNU TOPLU KONUT PROJESİ 2012 DE START ALACAK” için bir yanıt

  1. Mudurnu için yapılacak her bir yatırım yine içinde barındırdığı insanlarının yararına olacağı için bu güzel projeyi destekliyorum. Bu proje Tatil Sitesi şeklinde de düşünülebilir. Yerli üyeler kendileri oturabilecekleri gibi mevsimsel olarak turizm amaçlı pansiyon şeklinde işletilebilir, kiraya verilebilir. Tamamlandığında Mudurnu’nun tanıtımına, ekonomisine,modernleşmesine katkı sağlayacağı muhakkaktır. Esasen bu tip atılımlarda geçmişte Mudurnu çok geç kalmıştır. Dışarıdan gelen memuruna kiralık ev bulmakta çok zorlanmıştır. Mudurnu Tavukçuğun markası ile prim yaptığı, her yönden yurt içi ve dışı tanıtımını yaptığı, ekonomik olarak güçlü olunduğu bir dönemin nimetlerinden yararlanma fırsatını maalesef kaçırdık.
    Tarihi ve şirin ilçemizin hemşehrilerine, yöneticilerine, tüccar ve sanayici tüm kesimine naçizane tavsiyem tüm siyasi mülahazaları bir tarafa bırakarak yapılacak her işte el ele vermek, birlikte olmak özellikle küçük yerleşim alanlarında çok önemlidir. Zira yapılacakların getirisinden o yörede oturanların, yaşayanların her biri kendilerine düşen payı alacaktır. Bu projenin hayırlı olmasını ve en kısa sürede tamamlanmasını temenni ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir