Mudurnu Toplu Konut ilgi odağı haline geldi

Mudurnu İlçesi Bolu Caddesindeki YİBO Okulu ve Mudurnu Tavukçuluk arkasında 39901 m2 lik arazide  210 konutluk modern bir konut sitesi inşaatı için kooperatif kurulmuştu.

 Arsaların noterde satış vadi sözleşmesi ile kooperatif  lehine 3 sene vadeli olarak satın alındığı belirtildi. 

İnşaatların 48 konutluk 1. etabı 2012 baharında başlanacağı ve 2015 yılı sonunda bitirilmiş olacağı belirtildi.

 Özellikle dar gelirlilerin yararlanabilmesi için, mümkün olduğunca düşük taksitli bir ödeme planı çıkardığı ifade edilirken, İnşaat süresini 2 sene uzatarak ödemelerimizi herkesin bütçesine uygun hale getirdik denildi.

 Şehrimizden göç edip geri dönecek evi olmayan hemşerilerimizin, işçi ve köylü kardeşlerimizin, sobalı evden bıkıp kaloriferli konutu özleyen halkımızın, esnaf, sanatkâr, memur, emeklilerimizin yararlanacağı, çağın gerektirdiği modern, kaloriferli, konforlu, temiz,  yeşil bir çevrede yaşam planladıklarını belirten Kooperatif yöneticileri bu yaşam herkesin hakkıdır dediler.

MUDURNU TOPLU KONUT 
Gelişen teknolojide her türlü çevre kirliliğinin çaresi vardır. Bu sebeple sitemizin ve komşu binaların çevre kirliliğine müdahale edecek hiçbir kirliliğe izin vermeme konusunda kesin kararlılığımız ana amacımız olacak denildi.

Kooperatif Yönetim Kurulu Üyesi Sami KARAKAN Mudurnu Demirciler Çarşısında bulunan tanıtım Ofisinde vatandaşların sorularını yanıtlarken, Plan üzerinde  Kooperatifin durumunu vatandaş ile paylaştı.

www.mudurnuhaber.com

MUDURNU TOPLU KONUT

mudurnu reyon

“Mudurnu Toplu Konut ilgi odağı haline geldi” için 2 yanıt

  1. Sami arkadaşım kolay gelsin,çalışmalarınızın başarılı olmasını dileirm.

  2. Helal olsun benim okul arkadaşım Sami beye Organik tarımdan sonra, inşaat işinede el attın. Allah kolaylıklar versin. bizede müsait bir daire bulunurmu oralarda, ama ben Musalladan aşağıya inmem, oralar sizin olsun. kolaylıklar dilerim. herkese selamlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir