MUDURNU TOKİ DE SATILIK DAİRELER

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu –Mudurnu 2. Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 12 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır.

  • Proje kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. nin tüm Şubeleri aracılığıyla yürütülecektir. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 21 Ekim – 27 Aralık 2013 tarihleri arasında ilgili bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecektir. Temerküz Şube Mudurnu Şubesi’dir.

www.mudurnuhaber.com

 

“MUDURNU TOKİ DE SATILIK DAİRELER” için bir yanıt

  1. Değerli hemşehrilerimiz, MUDURNU 2. TOKİ Konutlarında satışa TOPLU KONUT İDARESİ tarafından sunulan 12 Adet Daire ile ilgili çeşitli sorular üzerine bazı aydınlatmalar yapmak istedik.

    Satılacak Konutlar KDV hariç satışa sunulmuş olup, Haberde anlattığımız şekilde başvuru sırasına göre değerlendirilecektir, yani Pazartesi sabahı Türkiye nin herhangi bir Yerinden de Mudurnulu hemşerimiz Ziraat bankasına gidip sözleşmesini yapıp, Peşinatını yatırarak 2.TOKİ de ev sahibi olabilecektir.

    Evlerde KDV oranı %1 dir. Taksitler 180 ay olup Kura ile değil öncelik sırasına göredir. Bu 12 daire TOKİ nin kendine ait daireler olup her hangi bir Kamu kurum veya kuruluşu ile ilgili değildir. Yani Daireleri Belediye satıyormuş gibi söylemler duyulduğu için bu konuyu aydınlatmak istedik. sadece bu 12 Daire Belediye tarafından satın alınmak için ayırtılmış olduğunu ve gerekli ödemenin yapılmadığı için yazı gönderildiğini ve TOKİ tarafından satışa çıktığını öğrendik.

    Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullansınlar. Kira öder gibi ev alma fırsatı, ama gönül isterki ihtiyacı olan birileri alsın, yoksa evi olup ta 3-4 tane daha alayım nasıl olsa kiracısı hazır diye düşünmemek gereklidir.

    ÖNEMLİ NOT:
    Ayrıca MUDURNU 1.TOKİ ARKASINDA Bahçeli ve birbirinden bağımsız Müstakil Evler Projemiz bulunmaktadır. Projeye isimlerini yazdırmak isteyenler müracaat edebilir veya Facebook sitemizdeki yorum bölümüne yazabilirler. Bu proje yeterli miktarda Başvuruya ulaşıldıktan sonra görüştüğümüz bir kaç Müteahhit firma dan karar vereceğimiz şirlete ihale edilip , Allah nasip ederse 2015 yılında evler teslim edilecek. Detaylar için tıklayınız.
    https://www.facebook.com/pages/Mudurnu-Emlak/252634458186801

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir