MUDURNU ROTA İNŞAAT TANITIM OFİSİ AÇILDI

ROTA İNŞAAT TANITIM OFİSİ  DUALAR İLE AÇILDI

Mudurnulu Kenan KÖKSAL ın Projesi Mudurnu Karagöz konutları için ROTA inşaat tanıtım ofisi açılışı yapıldı.

Mudurnu Bolu karayolunun  Hamdi beyler çifliği  bölgesinde yapılması planlanan MUDURNU KARAGÖZ Konutları nın tanıtımı için açılan Ofis dualar ile birlikte  faaliyetlerine ve tanıtımlarına başladı.

Mudurnulu Kenan KÖKSAL  Proje hakkında  Açılışa gelenlere bilgiler verdi.

WWW.MUDURNUHABER.COM

 

Hadisi Şerif…: 

“Oruçlunun uykusu ibadet, sükutu tesbih, amelleri kat kat kiymetli ve duası makbuldür.” 

(Muhtaru’l Ehadis 1286)

“MUDURNU ROTA İNŞAAT TANITIM OFİSİ AÇILDI” için 5 yanıt

  1. MUDURNUYA MUDURNULULARA MÜJDE

    Mudurnulu girişimci iş adamı Kenan Köksal ve ortağı Rota insaat ortaklığıyla tavukculuk karsısında hamdi beyler ciftliği mevkideki toki konutları pazarlama avantajlarına benzer kalıcı toplu konut 1. etapı satışa cıkarıldıgını memnunıyetle ögrendim..
    Mudurnulu yerli girişimcilerin üzerindeki mecazi anlamdaki ölü topragını üzerimizden atacak örnek olacak devremülk yatırımlarında olduğu gibi Mudurnuda kalıcı toplu konut yatırımları cığ gibi devam ederek tersine göç baslayacak işcimizin ciftcimizin esnafımızın yüzü dahada gülecektir.
    Bu ornek projenin manevi yönden el birliği ile desteklenmesiyle yasadığımız çevre ve diger hastane ve benzeri sorunların giderilmesinede katkı sağlıyarak turizmimizzi üniversitemizi geliştireceğine inanıyorum. Mudurnuya vefa borcunu yatırım yaparak ödemeye çalışan arkadaşım kardeşim Kenen Kğksal ve ortakları Rota insaata yatırımlarından dolayı Mudurnu evladı olarak tesekkur eder hayırlara bereketlere vesile olmasını cenabı Allahdan nıyaz ederim.

    1. Sevgili ağabey ve arkadaşım Uğur Beye şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Yapılan konut yatırımı 92 Konuttan oluşmak da, yaklaşık bir yıllık fizibilite sonucu karar verildi.Konut olarak Mudurnu da büyüklüğü ve kamu dışı yatırım olması anlamında ilk , yapılacak konutların kalitesi ve yaşam alan konforu çevre düzenlemesi ulaşım sorunu olmaması , çalışan nüfusun yoğun olduğu,meslek yüksek okuluna yakın olması , ödeme kolaylıkları ve 12- 18 ay arasında konutların teslime dilecek olması daha da cazip hale getirmekte. Hemşehrililerime hayırlı olsun . Rabbım Hakkımızda Hayırlı olanı versin .

  2. Mudurnumuz için hayırlı olsun girişimci abilerimize allah kolaylık versin benim merak ettiğim inşaat mudurnu tavukçuluğun karşısında yapılacaksa koku sorunu çözüleceğinin garantisini verebiliyormu rota inşaat.

  3. Girişimciliğini ve çalışkanlığını kutlarım. Allahın izni ve yardımıyla bir çok alanda olduğu gibi inşaat ortaklığının da hakkını vereceğini, bir çok ailenin konut sahibi olmasına veesile olacağından dolayı memnuniyetimi belirtir. Hayırlı ve iyi çalışmalar dilekjlerimle.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir