MUDURNU MİLLİ EĞİTİM TERMAL DE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

MUDURNU MİLLİ EĞİTİM TERMAL DE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Bolu nun Mudurnu ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü 2. Eğitim Öğretim döneminin ilk gününde Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesinde bulunan Taşkesti SAROT Termal tesislerinde değerlendirme toplantısı yaptı.

MUDURNU HABER

Toplantıya Mudurnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat GÜRLEYEN, Başkanlık yaptı.Toplantıda Eğitim Öğretimdeki problemlerin birlikte değerlendirilmesi ve çözüm yolları arandı.

Mudurnu haber eğitim

MUDURNU HABER

WWW.MUDURNUHABER.COM

 

Mudurnu Reyon

 

“MUDURNU MİLLİ EĞİTİM TERMAL DE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI” için 5 yanıt

  1. BÖYLE BİR ORGANİZASYONU MUDURNU’DA YAPAN, MUDURNU’MUZUN TANITIMINA HERZAMAN OLDUĞU GİBİ ŞİMDİ DE KATKI SAĞLAYAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZE BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM EKİBİNE MUDURNU TURİZMCİLERİ OLARAK TEŞEKKÜR EDERİZ.
    EMİNİMKİ BU ÇALIŞMALARINIZ MUDURNU DA EĞİTİM KALİTESİNİN ARTIRILMASINA VESİLE OLACAKTIR. BUNUN MEYVELERİ DAHA SONRADAN GÖRÜLECEKTİR.
    HİZMETLERİNİZİN BAKİ OLMASI TEMENNİSİYLE SAYGILAR SUNARIM…

  2. Adı AHMET, olmadı MEHMET, Sayın, Camiia eğer Müdürünüzün ile ilgili probleminiz var ise kendisi ile karşılıklı olarak konuşarak çözüm arayınız. Yapılan Haberler altına Rencide edici, Suçlayıcı yorumlar yaparak bu işler olmaz. İsimler ne kadarda değişik yazılırsa yazılsın, yorumlarınızdan kim olduğunuz anlaşılmaktadır. Çünkü yorumların sonuna arkadaşım taraf olma bu yorumu yayınla diye not düşersen belli olur. Eğerki hakikaten Müdür Beye Cevap vermek istiyorsanız, sizin verdiğiniz e-mail adresinize bir onay kodu gönderildi, tabiiki adres doğru ise, orayı doldurun, bakın nasıl yayınlanıyor Yorumlarınız. Ayrıca problemli, suçlayıcı yorumlarınızın sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız, ilk olarak Delili açıklayınız , ardından da isminizi , gerçek olanını yazınız. BAKIN NASIL TARAFSIZ DAVRANIYORUZ görürsünüz. İlginize teşekkürler.

  3. Aydın bey habercilik sorumluluk isteyen bir meslektir.Belliki eleştiri gelmiş ve siz isim ve web adresi istiyorsunuz bahsi geçen konuda eğitim en tepesindeki isim eleştirilecek ve memurundan amiri ile ilgili isim vererek eleştiri yapmasını bekliyorsunuz.siz toplantıda sadece birine şahit oldunuz ama emin olun bu ilk değil ayrıca olumlu olanları hemen yayınlamışsınız.sesini duyuramayan onca eğitimci toplantıda şüpheli durumuna düşürülmüş içinizden biri denilerek ağır ifadeler kullanılmış hemen herkes eğitimcileri suçlu ilan edilmesini izlemiş ve orada bulunanların birisi eleştiride bulunsa sizce milli eğitim müdürü bunu olgunlukla karşılarmıydı.yazdığınız yazı size yakışmamış daha sağduyulu ve sesini duyurmak isteyenlerin yorumlarını içeriğinde küfür yada hakaret yoksa lütfen yayınlayın.

    1. Hocam, siz oraya toplantıya neden gittiniz? Sorunlar varsa sorunları konuşmaya ve tartışarak çözmek için değil mi ? Eğer bir sorununuz vardı ise neden söz alıp konuşmadınız? Eleştiri tabiiki olacak, bakınız bizim yaptığımız işler ile ilgilide eleştiriler yapılıyor, bir de hiç yok yere eleştiri yapan çok insan var. Ama bizim yaptığımız nedir ? Daha güzel bir Mudurnu ve çocuklarımıza daha güzel bir gelecek için çalışıyoruz. Tabiiki bazıları bunları yanlış anlıyor, ve onlara çanak tutanlar da var. Olan belki şahıs olarak bize yansımış ve maddi ve Manevi zarar görmüş olabilirim, ama sonuçta anlatacaklarımı anlatıyorum. Herkesin doğrusu bir değildir. Size doğru görünen , bana yanlış görünecektir. Eğer böyle olmasa, Mudurnu da ne size nede bize ihtiyaç olacaktır. O zaman burası daha yaşanmaz bir yer olur diye düşünüyorum. Düşünün, siz burada Müdürünüz ile dört dörtlük anlaşsanız, Biz idareciler ile bal kaymak olsak, Mudurnu da her şey dört dörtlük olsa, o zaman olmazkiiii,
      Hocam, eleştirilerde de isimsiz yazılar gönderirldiğinde sınırlar vardır. Eveti eğer eleştiri yapmak istiyorsanız, sesinizi duyurmak istiyorsanız korkmadan ve sonuçlarına katlanarak mutlaka kendi isminiz ile hareket etmelisiniz. Eğerki davanızda haklı iseniz, tüm Eğitimci arkadaşlarınız ve Sendikanız destekleyeceklerdir.
      Yoksa başka,Nasıl geçecek zaman. Kalın sağlıcakla. Düşüncenize sağlık.

  4. Göstermiş olduğunuz inceliğe teşekkür ederim Aydın bey düşünün ki ben bir öğretmenim ve velilerimden veya öğrencilerimden biri beni şikayet etti şikayet etti.ben bütün veli ve öğerncilerimi eğitim toplantısı adı altında toplasam içinizden biri bunu yaptı diye herkesi zan altında bırakarak kelimeleri telaffuz etmek istemediğim bazı kelimelerle ortaya doğru konuşarak toplantıyı bitirsem doğru olurmu ,elbette olmaz.ayrıca işin ayrı bir garipliği yuvarlak masada resmi toplantı yapılmaz.her masada 2 yada 3 kişi sırtı dönük oturmak zorunda toplantı yerini organize ederken buna dikkat etmek toplantıyı düzenleyenin görevidir.saygılarımla..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir