MUDURNU İLÇESİNDE PARTİLERDE LİSTE SAVAŞLARI BAŞLADI

MUDURNU İLÇESİNDE PARTİLERDE LİSTE SAVAŞLARI BAŞLADI

Mudurnu ilçesinde seçimler yaklaştıkça ve son gün olan 18 Şubat Salı günü için Listelerde son düzenlemelerin yapıldığı haberleri geliyor.

 

partiler

Mudurnu ilçesinde  seçimlerin yaklaşması ile birlikte Siyasi Partilerin  Adayları ve  Listelerde son  teslim günü 18 Şubat 2014 olarak biliniyor. Siyasi partilerde AK Parti nin  Meclis Üyesi adayları isimleri  resmi olmamak ile birlikte  Mehmet ASTARCI- Mehmet TÜRESİN – İbrahim YERLİKAYA-Sabahat MEMİŞ-Nail BOZOĞLU – Muzaffer BİLİCİ nin isimleri dolaşıyor. AK Parti de KONTENJAN Adayı üzerinde görüşmeler sürdüğü ifade ediliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi ise  Meclis üyeleri için bu gün  bir toplantı yaptığı ve Meclis Üyesi olarak Mehmet ÖZTÜRK-Nebahat Büyüker-Necdet TÜRKER -Abdullah USTAOĞLU- Osman USLUPAT ın isimleri  kulislerde dolaşan isimlerden bazıları olarak bilinirken CHP nin Kontenjan Adayının ise Süpriz bir isminde çıkabileceği konuşuluyor.

 

Milliyetçi Hareket PARTİSİ ise Meclis Üyeleri  isimleri geçenler Hayri ERGEN ve Muharrem USLU nun isimleri dolaşıyor.

Demokrat Partinin  Meclisi ile ilgili fazla bir bilgi  duyulmaz iken KONTENJAN adayı ise  Nevzat ANLITAN ın olduğu  konuşuluyor.

Listelerin Seçim kuruluna verilmesi için Son gün 18 Şubat tarihinde ise  sürpriz listelerin parti tabanlarında nasıl bir tepki göreceği merak ediliyor.

 

Mudurnu İlçesinde 2014 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanlığı için  kesin Aday gösterecek olan Siyasi Partiler-  AK Parti- CHP-MHP-DP-SP-BTP  adaylarını belirlerken  DSP  ile ilgili herhangi bir bilgi alınamadı.

 www.mudurnuhaber.com da

canan-mudurrnu11

“MUDURNU İLÇESİNDE PARTİLERDE LİSTE SAVAŞLARI BAŞLADI” için 2 yanıt

  1. bütün arkadaşlarımıza başarılar dilerim kazanan mudurnu olsun

  2. Necdet Türker’in CHP Listesinde olmasi oy dengelerini CHP adina olumlu sekilde etkiler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir