MUDURNU DAN FOTOĞRAF KARELERİ EYLÜL 2012

Mudurnu ilçemizin genel Görünümünden bazı kesitler sunuyoruz.

 

Hele,hele Mudurnu dışında yaşayanlar ve uzun süredir ilçemize gelme fırsatı bulamayan hemşerilerimiz , bu fotoğraflar ile hasret gidersin.

www.mudurnuhaber.com

 

 

“MUDURNU DAN FOTOĞRAF KARELERİ EYLÜL 2012” için 4 yanıt

  1. şirin ilçemizin bu fotoğraflarını görünce MUDURNU ya gitmiş gibi oldum,özlemişim yahu memleketimi.bu fotoğrafları yayınlara sonsuz şükranlarımı sunarım.

  2. mudurnuda geçirdiğim güzel yıllarımı gözlerimin önüne geldi.ne güzel insanlar tanıdım ne güzel günler geçirdim.şimdi daha iyi anlıyorum.herkese selamlar.

  3. 1983 yılında bir yıl kaldım mudurnuda türkiyenin belli bölgelerini kezdim ama mudurnu kadar güzel insana saygi misafirberlik ve daha nice güzelliklerle dolu bir ilçe görmedim Allah nasip ederse bu yıl yazın oraya gelip oryı gezmeyi ve eski dostlarımı başda (Kuyumcu Hayadı KANDEMİR Abimi ) ziyaret edip hasret gidereceğim , ayrıca side çok güzel tevemlı takip ediyorum emeği gecenlere sonsuz teşekkürler . sizlerin vasıtası ile Örencikten Süleyman mustafa YELEN ve Ero UZUNOĞLUNA selamlar 0 533 417 34 10

  4. FOTOĞRAFLAR ÇOK GÜZELDE ,HEP AYNI YERLER BİRDE HIDIRLIK TEPESİNE ÇIKIP SAAT KULESİNİ,ORTAOKULU ,LİSEYİ,DUMLUPINAR OKULUNU,HASTANEYİ ,HİSARDAKİ KALELERİ,BAYAM BAHÇEYİ,HIZIRFAKIYI,SANTRALA DOĞRU,ÇEKSENİZ İYİ OLMAZMI.BAŞARILAR DİLERİM.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir