MUDURNU DA FINDIĞA TEŞVİK GELİYOR

MUDURNU DA FINDIĞA  TEŞVİK GELİYOR

Mudurnu ilçesi Çavuşderesi  köyü Çevresi ve Taşkesti beldesinde bulunan Fındık yetiştiricileri için müjdeli haber geldi.

Fındık yetiştiricilerinin  sürekli dile getirdikleri Taşkesti ve çevresindeki Fındık  ürünü için Devletten Teşvik alamadıklarını belirtiyorlardı. Fındık üreticileri  her fırsatta  Mudurnu ilçesindeki Fındık yetiştiricilerinin sesini duyurmak için çeşitli çabalar gösterdi. Son olarak geçtiğimiz  seçim öncesinde Mudurnu ilçesine gelen  Bölgemiz Milletvekillerine  dosya sunulduğu ve Mudurnu ilçesininde Fındık teşvikinden yararlandırılması için  onay çıktığı bilgisine ulaştık.

 

Mudurnu ilçesinde Fındık yetiştiren üreticilerde artık  Komşu Sakarya  ve Düzce il ve ilçeleri gibi  Fındık ta Teşvikten faydalanabilecek.

 

HABER:  Aydın ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

“MUDURNU DA FINDIĞA TEŞVİK GELİYOR” için bir yanıt

  1. İLÇE TARIMI ARADIM BİZE ÖYLE BİR BİLGİ GELMEDİ DİYORLAR SİZ NERDEN ALDINIZ BU HABERİ.

    EDİTÖR: Demekki Mudurnu’ya daha gelmemiş. Amma şunu söylemekte fayda var, eğerki Ankara da Fındıklar sökülecek deselerdi, ilk önce bizim Mudurnu’nun haberi olurdu. Burası olumsuzlukların ilk uygulandığı yer, olumlu olan şeylerinde en son uygulandığı yerdir. Haber kaynağı gizlidir, Haber gerçektir. Yakında duyarsınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir