Mudurnu Belediye Başkan Adayı kim olacak

Mudurnu Belediye Başkan Adayı kim olacak

2019 Yerel seçimleri için Partilerinden Aday, Adayı olanlar  sonuçları dört gözle bekliyor. Bunun yanısıra Aday, adayı olmayıp Merkezin belirleyebileceği adaylarında olduğu konuşuluyor.

AK Parti de  çoğu ilde Belediye Başkan Adayları belirlenirken ilçeleri alabilecek adaylar üzerinde çalışmalar devam ediyor. Yapılan Temayül yoklaması  sonrasında Ankara’ya giden Aday Adayları isimleri çıkacak sonucu heyecanla bekliyor.

AK Parti Genel merkezi 2019 yerel seçimlerinde  daha önce kaybedilmiş veya kazanılamamış belediyeleri kazanmak için Aday arayışlarını sürdürüyor.  İl Başkanlıkları, İlçe Başkanlıkları,Yönetim kurulu üyeleri, kurucu üyeler,sivil toplum kuruluşları ve daha önceki  Cumhur Başkanlığı seçimleri ve Tayyip ERDOĞAN gönüllülerin inde fikirleri alınıyor.

 

MUDURNU’DA KİM ADAY OLACAK

AK Parti Mudurnu Belediyesini almak için yoğun bir çaba harcıyor,  Aday , Adaylarını ince eleyip sık dokuyan  AK Parti Adayını 14 Aralık 2018 tarihine kadar kamuoyuna duyuracak. Mudurnu ilçesinde Aday gösterilebilecek olan Başkan adayı için Aday Adaylarının içinden bir isim olabileceği gibi dışarıdan bir kişinin  Mudurnu Belediye  Başkanı Adayı gösterilebileceği  son günlerde gündeme geldi.

Aday , Adayları içinden isimleri Başkan Adaylığı için telaffuz edilen  kuvvetli isimlerden Mehmet KARACAKAYA, Murat YAVUZ ,Yılmaz AKÇADAĞ  ve Şinasi URAL ın isimleri geçerken  daha önce AK Parti den Bolu Milletvekili Aday Adaylığı ve Bolu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı bulunan Metin VURAL isimleri geçiyor.  AK Parti Mudurnu’da Belediyeyi alabilmek için  çalışmalara devam ediyor.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu Belediye Başkan Adayı kim olacak” için bir yanıt

  1. Mudurnuyu, her konuda ileri götürecek, sy Büyükerşen gibi bir belediye başkanı seçilir inş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir