MUDURNU AVM SİZLERLE BÜYÜYOR

MUDURNU AVM SİZLERLE BÜYÜYOR


Mudurnu AVM nin AFYON Sandıklı da Katıldığı Eğitim Toplantısında Destekçimiz Sayın: Hasan ASLANOBA ve Mudurnu AVM Mağaza Sahibi Aydın ÖZPELİT bir süre sohbet etti. Aydın ÖZPELİT , Hasan Aslanoba’ya Mudurnu Organik ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Erikli Su  ve Aslanoba GIDA nın kurucusu Hasan ASLANOBA, Mudurnu ürünlerinin hoşuna gittiğini ifade ederek ilerleyen günlerde görüşme yapabileceğini belirtti. 

MUDURNU AVM DE 100 binden fazla ürün var

Mudurnu AVM de Elektronik ürünlerden Gıda ya şu anda 130 bin çeşide doğru yaklaşılıyor. Her geçen gün ürün çeşidinde artış sağlayan MUDURNU AVM ile güvenli bir şekilde alışverişinizi internet ten yapabilirsiniz.

www.mudurnuavm.com

“MUDURNU AVM SİZLERLE BÜYÜYOR” için bir yanıt

  1. Aydın bey haberlerine bakıyoruz ama resimlerini göremiyoruz niye yasaklıyorsun anlamıyoruz resimlerini göster ki AVM ni görelim!

    İsmail Abi, biz yasaklamıyoruz. Siz Milli Eğitimin sisteminden girdiğiniz için göstermiyor. Eğer Normal kendi bilgisayarınızdan veya dışarıdan girerseniz görürsünüz. Ayrıca http://www.mudurnuavm.com üzerinden tüm foto ,vido ve görüntüleri Kampanyaları görebilirsiniz. TEŞEKKÜERLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir