MEMLEKETİNE TAYİN OLAN İMAM VEDA DA HÜZÜNLENDİ

MEMLEKETİNE TAYİN OLAN İMAM VEDA DA HÜZÜNLENDİ

 

Mudurnu Sanayi camiinde 6 yıldan bu yana İmamlık yapan Cenan SAYILI Memleketi Ordu nun Fatsa ilçesine tayin oldu.

 


Bolu Gerede ilçesinde 19 yıl Mudurnu ilçesinde ise 6 yıl görev yapan Camii İmam Hatibi Cenan SAYILI memleketi Ordu Fatsa ilçesine tayin oldu.

Cenan SAYILI için Mudurnu ilçesinde düzenlenen Veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı. Mudurnu lu İdareci ve yöneticilerinde bulunduğu Veda yemeğinde Mudurnu Kaymakamı Kerem Süleyman YÜKSEL bu gün buruk bir sevinci paylaşmak için bir araya geldik, karadeniz aşığı , Memleket sevdalısı , Mudurnu Kendi memleketi gibi hizmet etmesi , insanlar ile olan sıkı ilişki ve diyalogu olması onun ne kadar iyi bir insan ve çalışanımızın olduğunun göstergesidir dedi. Mudurnu Kaymakamı Kerem Süleyman YÜKSEL bir başarı belgesi verdi.

Konuşmalar esnasında Cenan SAYILI ve yemeğe katılanlar duygulu anlar yaşadı.

 MUDURNULU MUDURNU NUN KIYMETİNİ BİZİM KADAR BİLEMİYOR

Cenan SAYILI Veda konuşmasında  Bolu Bölgesinde 25. yılımı çalışıyorum , Gerede de 19 yıl 6 yılda Mudurnu da çalıştım dedi. Sayılı, bu bölgenin havasına,Kültürüne ve insanına aşık oldum,  Osmanlının kurulduğu yerler bu bölgeler,  Mudurnulu Mudurnu nun  kıymetini bizim kadar bilemiyor belki, biz dışarıdan geldiğimiz için Mudurnu yu farklı gözle görüyoruz, tarihi yapısını,dokusunu,o kibarlılığını  o nazikliğini, bana hiç Hoca denildiğine şahit olmadım, Hoca efendi,  Cenan Bey dediler, Mudurnu nun Tarihi, Kültürü ve farklı yapısı ile ben Mudurnu yu çok sevdim dedi.

MUDURNU NUN TURİZM ELÇİSİ OLACAĞIM

Cenan SAYILI konuşmasında Mudurnu nun Kültür ve Turizm elçisi olacağım, hem Trabzon dan hem Ordu dan buraya Turlar ve geziye insanlar getireceğim, bu sevda burada bitmez, gelme gitme devam edecek, sizlerde o  Ordu ,Trabzon tarafına yolunuz düşerse mutlaka beklerim dedi.

 

www.mudurnuhaber.com

“MEMLEKETİNE TAYİN OLAN İMAM VEDA DA HÜZÜNLENDİ” için 7 yanıt

  1. Sevgili komşumuz, Cenan Hocama selamlarımı iletir yeni görev yerinde Allah’tan huzur ve mutluluklar dilerim…

    1. değerli dostum cenan hocam yeni görevinde başarılar dilerim.kardeşim kalbi temiz sözü temiz herkesi kucaklayan bir kişiliğe sahip olorak seni tanıdım.iyiki varsın.allah yolunu aydınlık etsin.senin yerin başka.

  2. Kıymetli arkadaşım, hemşehrim, dostum. Yeni görevinde sana başarılar diliyorum. Mudurnu’ da görev yapmış olduğun süre zarfında herkese elinden gelen yardımı yapmanla , güler yüzünle, alçak gönüllülüğünle, yapmış olduğun hizmetlerinle varlığını hissetttirdin. Seninle güzel günlerimiz geçti. “Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş.” hoş sadalar bıraktın. Kıymetli kardeşim Cenab-ı Hak sana iki cihan saadeti nasibetsin. İnşaallah hizmet aşk ve heyecanın artarak devam etsin.

  3. Mudurnuyu kendi memleketi gibi sevdi, Mudurnulularin kalbinde ayri bir yer edindi, sicak kanli ve dost canlisi, iyilik sever, Caliskan, hatirnaz, memleket asigi ve fenerbahce sevdalisi bir insan, Allah yolunu, bahtini acik etsin.

  4. Kıymetli hemşehrim. Yeni görev yerinde sana başarılar diliyorum. Benim tanıdığım Cenan hocam, kendisini insanlara hizmet için adamış, herkese iyilik yapmayı düstur edinmiş, hiç kimseye kalbinde garaz beslemeyen, İslam ahlakıyla ahlaklanmış bir arkadaşım, kardeşim. İnşaallah hep böyle kalmaya devam et. Yıllarca çok hatıralarımız olan arkadaşlarımız tek tek mudurnu’dan ayrıldılar. Cenab-ı hak cümlemize iki cihan saadeti nasib etsin. Bu arada bizleri yıllarca misafirliğin en güzelini göstermek suretiyle bağrında barındıran Mudurnulu din kardeşlerime de sağlık huzur diliyorum.

  5. Kıymetli kardeşim , Abim, Arkadaşım ,Başkanım,….
    Sana ne kadar sıfat veya unvan varsa hepsini yakıştırabilirim.Çünkü Bütün sıfatları ve ünvanları başarıyla taşıdın ve bundan sonra da taşıyacaksın.Bizler Mudurnu’nun yollarında beraber yürüdük .Beraber ıslandık Mudurnu ‘nun yağmurlarında,..Beraber sevindik , Üzüntülerimizi paylaştık…Her şey de ve her yerde sen vardın…Hani Rabbimiz Bize taşıyamayacağımız yükü yüklemez ya.İşte bütün bu yükü sen taşıyabildiğin için O (cc) sana yükledi…Nasıl ki şimdiye kadar açık bir alınla , temiz bir yürekle bu bayrağı bu noktaya getirdiysen bundan sonra ki hayatın da da götüreceğine inanıyorum.
    Emma ba’d…Bana bıraktığın bu temsilcilk bayrağı dalgalanması gerektiği dalganacağına söz verirken , bundan sonra ki hem görev hemde hayatın boyunca ailen ile beraber sağlık mutluluk ve huzur dolu günler dilerim..
    Başkanım sana son bi sözüm daha var
    “MUTLULUK YAĞMURU ALTINDA ŞEMSİYESİZ KALMAN DİLEĞİYLE”
    ilel lika’:)

  6. Kıymetli hocalarımızdan biri daha mudurnudan ayrıldı.Geldiğini hissettirdiği gibi gittiğinide hissettirdi.Mudurnu ya değişik bir hava katmıştı kıymetli hemşerim.Gittiğin yerde de aynı hızda çalışmanı ve aktifliğini bekliyoruz.Allah yardımcın olsun yolun açık olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir