Komşu da Foto safari başlıyor | Mudurnu'nun Haber Sitesi


Mudurnu Haber


  • ANKET
    • Mudurnu Belediyesi Çalışmalarını beğeniyormusunuz?

      • Hayır (49%, 35 Oy)
      • Evet (24%, 17 Oy)
      • Daha Fazla hizmet istiyoruz (24%, 17 Oy)
      • Bir fikrim yok (4%, 3 Oy)

      Toplam Oylar: 72

      Yükleniyor ... Yükleniyor ...
  • 

    Mudurnu'nun Haber Sitesi
    • Asrın felaketi Uzay dan böyle görüntülendi.
      Asrın felaketi Uzay dan böyle görüntülendi.
    • Taşkesti Beldemiz İlçe olma yolunda Emin adımlarla ilerliyor
      Taşkesti Beldemiz İlçe olma yolunda Emin adımlarla
    • MUDURNU ‘DA ORMAN KÖYLÜSÜ KENDİ ELEKTRİĞİNİ ÜRETECEK
      MUDURNU ‘DA ORMAN KÖYLÜSÜ KENDİ ELEKTRİĞİNİ
    • Böyleydiler, Böyle oldular
      Böyleydiler, Böyle oldular
    • İPEK YOLU’NUN ANKARA DURAKLARI YAYINLANDI
      İPEK YOLU’NUN ANKARA DURAKLARI YAYINLANDI
    • İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Büro Personel Alım İlanı
      İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanl
    • 12 aileye süt üreticiliği için 130 bin tl hibe
      12 aileye süt üreticiliği için 130 bin tl hibe
    • Ersan TÜRKOĞLU Bolu CHP İl Başkanlığına getirildi
      Ersan TÜRKOĞLU Bolu CHP İl Başkanlığına getirildi
    • Sabah namazı buluşmasına yoğun ilgi
      Sabah namazı buluşmasına yoğun ilgi
    • Sabah saatlerinde yola DİKKAT !
      Sabah saatlerinde yola DİKKAT !
    Komşu da Foto safari başlıyor
    Komşu da Foto safari başlıyor
    Bu Haber 2.245 kez okundu.
    19 Mayıs 2016 08:08
    Font1 Font2 Font3 Font4
    

    Komşu da Foto safari başlıyor

    FOTOĞRAF avcılığını yaygınlaştırmak, doğa koruma bilincini geliştirmek, Nallıhan Kuş Cenneti’ndeki yaban hayatı ile doğal varlıkların ve peyzaj güzelliklerin fotoğraflarla ölümsüzleştirilmesi amacıyla ‘Fotoğraf Avcıları Rastgele’ sloganıyla ‘Foto Safari’ yarışması’ düzenleniyor.

     

    4-5 Haziran 2016 tarihlerinde yapılacak yarışma, Nallıhan Kuş Cenneti’nde gerçekleştirilecek.
    Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı (TÜKÇEV) tarafından düzenlenen, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Başkent Ankara Meclisi ve Doğa Koruma Vakfı tarafından desteklenen yarışmaya Nallıhan Kaymakamlığı ,Nallıhan Belediye Başkanlığı ,Nallıhan Vakfı ve çeşitli kuruluşlar da katkıda bulunacak.

    Bu yıl 4.’sü yapılacak Foto Safari yarışması için Nallıhan Kuş Cenneti Gözlem Merkezi’nde Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Ceylan, ilçe kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nden katılımla bir toplantı düzenlendi. TÜKÇEV tarafından organize edilen Foto Safari yarışması için ilçede hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.


    Yarışmaya katılımın ücretsiz olduğu belirtilirken, geçmiş yıllarda olduğu gibi ‘4. Fotoğraf Avcıları Rastgele Foto Safari Yarışması’na ilginin oldukça fazla olması bekleniyor. Yaklaşık 200’e yakın kuş türü bulunan, sulak, ağaçlık, bozkır ve jeolojik oluşum alanları ile çok çeşitli bir alana sahip olan Nallıhan Kuş Cenneti fotoğrafçılara bir kez daha fırsat tanıyacak, çekilen 50 fotoğraf ise ödüllendirilip sergilenecek.
    Foto Safari yarışması 4 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da Nallıhan Kuş Cenneti Gözlem Merkezi’nde yapılacak törenle başlayacak, 5 Haziran Pazar günü sona erecek. Yarışmada birincilik ödülü 4 bin, ikincilik ödülü 3 bin, üçüncülük ödülü ise 2 bin TL olacağı belirtilirken, 5 adet mansiyona biner TL ve sergilenmeye layık görülen 42 fotoğrafa ise Nallıhan İpek İğne Oyası hediye edilecek.

    Hasan OLUM Nallıhan

    www.mudurnuhaber.com

    YORUM YAPMAYA NE DERSİNİZ


    Yukarı Geri Ana Sayfa
    sanalbasin.com üyesidir İnternet Yayıncıları derneği üyesidir İnternet Yayıncıları derneği üyesidir İnternet Yayıncıları derneği üyesidir