Kaymakam boş durmuyor

Kaymakam boş durmuyor

ŞEFAATLİ ilçesinde bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Emine Dilce, ilçenin sorunlarına yönelik çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

Kaymakam Emine Dilce, muhtarlarla bir araya gelip, köylerin altyapı konularındaki sorunları hakkında bilgi edindi. Toplantıya kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı. Kaymakam Dilce, kadınlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Kaymakam Dilce, sorunların el birliği ile aşılacağını söyledi. Kaymakam Dilce, yaptığı toplantıların ardından ilçeye bağlı köylerde devam eden çalışmaları denetledi.

Kuzayca Köyü, Temlik Köyü ve İbrahimhacılı Köyünde yapımı devam eden yol ve kilitli parke çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Dilce, çalışmalar hakkında yetkililerde bilgi edindi.

Kaynak: İleri Gazetesi

 

İlçemize Yeni Kaymakam V. Emine DİLCE mi başlayacak ?

Yozgat İli Şefaatli İlçe Kaymakam V. görevi yürütürken 06.09.2018 Bakanlık Onayı ile  Nevşehir KOZAKLI İlçesinde  göreve başlayan Emine DİLCE nin Bolu ili Mudurnu ilçesinde Kaymakam Vekili olarak 29 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayacağı bilgisine ulaşıldı.

Hayırlı olsun.

www.mudurnuhaber.com

“Kaymakam boş durmuyor” için bir yanıt

  1. Sayın Kaymakamımız Mudurnumuza hayırlı uğurlu olsun inşallah. Tabitanı kalbi Boludan sevgi ve selamlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir