Kamuya 14576 Personel alınacak

Kamuya 14576 Personel alınacak

Kamuya ilanlar yayımlandı. 2023 Ocak ayı yeni ilan listesine göre 14 bin 576 Memur, İşçi, Personel ve Asker alımı yapılacak. KPSS ve diğer şartlar haberde.

Kamuya 2023 Ocak Ayı 14 Bin 576 Memur Personel İşçi Asker Alımı İlan Listesi

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yeni ilanlar yayımlandı. 2022 yılının bitmes ile kamuya 2023 yılında çok sayıda alım yapılacak. Az Önce gelen ilanlara göre Kamuya 14 bin 576 Memur Alımı, İşçi Alımı, Personel Alımı ve Askeri personel alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu yayımlanan ilanlar için adaylardan KPSS ve Diğer şartlar aranaca. İşin Olsa ekibi olarak sizler için hazırladığımız bu haberimizde Ocak ayı ilanlarını sizlerle paylaşacağız.

Kamuya 14 Bin 576 Memur Personel İşçi Asker Alımı Yapılacak!

Aralık ayı sonunda ve az önce yayımlanmış olan memur personel alımı ilanlarına göre Kamuya 14 bin 576 memur personel işçi alımı yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda alımlar lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylardam yapılacak. Güncel ilan listesi paylaşıldı. Haberimizin devamında sizlerle paylaşıyoruz.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Kamuya Memur personel işçi alımlarında genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre ” Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak” gibi şartlar araacaktır.

KPSS Şartı nedir?

Kamuya alımlarda KPSS Şartı olduğu gibi KPSS puanı olamayan adaylar için de ilanlar yer almaktadır.

KPSS Puanı aranan ilanlar için adayların 2021 veya 2022 yıllarında yapılan KPSS’den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 50, 60, 70 puan almış olmak şartı aranacaktır.

 

BELEDİYELER PERSONEL ALACAK >>>>>>>>>>>>

 

HABERİN DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ SİTEMİZDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

https://www.isinolsa.com/kamu-ozel-memur-personel-alimi/kamuya-2023-ocak-ayi-14-bin-576-memur-personel-isci-asker-alimi-h43580.html

KAYNAK: https://www.isinolsa.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir