Kadir Aykut Hayatını Kaybetti

Mudurnu Tavukçuluk A.Ş Eski Çalışanlarından, Mudurnulu İşadamı Süreyya ASTARCI nın Uzun Yıllar Şöförlüğünü yapan, Hatice AYKUT un Eşi, Fırat ve Dilek AYKUT un Babaları ,İlçemizin şoför esnaflarından Kadir Aykut, halk arasında Havalı Kadir olarak bilinen ağabeyimizin Manisa Akhisar da geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

 AYKUT un Cenazesi Mudurnu ilçesindeki evine getirilerek, 5 Eylül 2012 Çarşamba günü  SAAT 11.30 evinden alınıp Büyükcami Önüne getirilecek, Kılınacak öğle ve Cenaze namazına müteakip Hamdibeyler mezarlığında  toprağa verilecektir.

Merhuma Allah’tan Rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.

 

Baş Sağlığı Mesajı için: Süreyya ASTARCI 0 532 314 76 09

www.mudurnuhaber.com

“Kadir Aykut Hayatını Kaybetti” için 33 yanıt

  1. Bugün varız, yarın yokuz. Sürekli baklavaları ne zaman yiyecez diye takılıp dururdu son gidişinde Levent sana baklava getirecem dedi gitti.. Allah gani gani rahmet eylesin mekanın cennet olur inşallah.

  2. Cok renkli bir ağabeyimizdi, Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, hepimizin bası sagolsun…

  3. AYKUT VE DEMİRCAN AİLELERİNE , YAKINLARINA , BAŞSAĞLIĞI DİLER ,SEVGİLİ KADİR KARDEŞİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN.

  4. Değerli büyüğümüz Kadir abimize Allahdan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim, Mekanı cennet olsun.

  5. Kadir abimizin vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin…

  6. Çok kıymetli değerli abiciğimin vefatından dolayı çok üzüldüm. Sevgi ve saygıya dayalı çok uzun yuıllarımız geçti karargahımız bazen terzi Cevat Ustamın bazen Pastanenin altı bazende ıhlamurun altında sohbetlerimiz olurdu.Ağa’ya ulaşamdığımızda bizlere yardımcı olurdu, Ankara’da ki işlerimizi bitirirdi. Ruhu şad mekanı cennet olsun. Havalı Kadir lakabıyla gönüllerde ayrı bir yeri kalacak. Ailesinin sevenlerinin başı sağolsun.

  7. Allah rahmet eylesin.Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum…

  8. Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olur inşallah. Arkadaşım Dilek ve kardeşim Fırat’a annelerine sabırlar diliyorum.

  9. Kadir Abi,
    En zor yıllarımda, beni hayata tutunduran, bana moral veren çok az sayıda insandan biri de sendin. Yani iyi gün değil kötü gün dostu olabilen, menfaati için dalkavukluk yapan değil mert olabilmeyi başaran nadir insanlardan biriydin. Bİlesin ki dualarım hep seninle olacak.Mekanın Cennet olsun.Allah (c.c) geride kalanlarına sabırlar versin.

  10. Abimle mudurnu tavukçuluk A.Ş.de geçmişte çalıştık. Dost canlısı, hal hatırlı, sevgi dolu bir ağabeyimizdi. Vefatı beni derinden etkiledi. allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.ailesine, akrabalarına, eş ve dostlarına başsağlığı diliyorum.

  11. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin…

  12. Allah Rahmet Eylesin.SEvenlere Başsağlığı diliyorum.

  13. Işıklar içinde yatsın…ailesine başsağlığı ve sabır dilerim

  14. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.

  15. Saygı duydugum değerli meslektaş abimizi ekmek parası kazanır iken yad ellerde kaybettik, ailesi ve dostlarımızın başı sağ olsun, sabırlar dilerim

  16. degerli abimize allahtan gani gani rahmet eylesin.mekanları cennet olsun ailesine ve yakınlarına allah sabır versin.ani ölümler cok acı oluyor ama takdir ilahi cok degerli bi abimizdi.güller içinde yatsın.

  17. Degerli büyüğümüz ve meslektaşımız olan havalı kadır abımızın aniden aramızdan ayrılısını derin üzüntüyle öğrenmiş bulınuyorum.Yüce ALLAHtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dılerim.

  18. Ramazan Bayramının arifesin de ne de güzel sohbet etmiştik seninle Mudurnu ‘ da park ta.İşin gereği hep giderdin Kadir Abi ama hep te dönerdin gittiğin yerlerden.Bu gidiş çok erken ve zamansız oldu be Kadir Abi.Ama takdir-i İlahi elden gelen bir şey yok .Biliyoruz ki sen artık dönmeyeceksin ama şundan emin ol ki sen hep gönüllerimizde yaşayacaksın.Dularımız her daim seninle.Ruhun şad mekanın cennet olsun

  19. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin…

  20. Değerli büyüğümüz Kadir abimize Allahtan rahmet , ailesine başsağlığı dilerim. mekanı cennet olsun.

  21. Allah rahmet eylesin.geride kalanlara sabırlar versin.Mekanın cennet olur İnşallah.

  22. ALLAH RAHMET ETSİN MEKANI CENNET OLSUN BENİM BİR ABİMDİ AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞI SAĞOLSUN

  23. kadir abim mekanın cennet olsun..huzur içinde yatsın..geride kalan aile fertlerine sabır diliyorum..hayatımızda acı günlerimiz olmuştur hepimzin ..iyi günlerimiz de olmuştur. katlanmak lazım allah sabır verecektir..

  24. Kadirşinas kardeşim Kadir’e yüce mevlâmdan rahmet; kederli ailesine sabır ve metanet diliyorum. Mekânı cennet olsun.

  25. değerli büyüğümüz kadir abinin ölümünden dolayı çok üzüntülüyüz kendisine allahtan rahmet diler kederli ailesine baş sağlığı dilerim mekanın cennet olsun abi eşref karagöz…

  26. Sevgili Dedeciğim ;

    Sen benim için ölmedin,daima kalbimdesin seni hiç unutmayacağım. Allah rahmet etsin mekanın cennet bahçesi olsun.

    Ergenç ailesi

  27. Kadir kardeşimizin vefatını duyduk.üzüntümüz sonsuzdur.ara sıra ziyaretimize gelirdi bizde çok sevinirdik.dürüst,sevgi dolu ,kişilik sahibi Kadirim izin mekanı cennet olsun.Ailesine, arkadaşım Sami ye sabırlar diliyoruz.

  28. sevgili okul arkadaşıma allahtan rahtmet ailesine sevenlerine başsağlıği dilerim nur içinde yatsin 123

  29. ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN KADİR ABİMİZİN.ÇOK RENKLİ ŞAKACI VE MUDURNU İÇİN ÇALIŞAN BİR ABİMİZDİ.ARKADAŞIM VE OĞLU FIRATA VE BÜTÜN AİLESİNE SABIRLAR VERSİN RABBİM.

  30. Sevgili Kadir Amcama Allah’tan rahmet diliyorum. Nur içinde yatsın, mekanı Cennet olsun. Yardımseverliği ve kişiliği açısından eşi benzeri bulunmaz bir insandı. Rahmet olsun.

  31. Kalbimdesin benim kıymetli ağabeyciğim, nur içinde yat, mekanın cennet olsun..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir