KACIK KÖYÜNDE YANGIN

KACIK KÖYÜNDE YANGIN

Mudurnu ilçesi Kavallar- Kacık köyünde yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre bir evde çıkan yangında ev içerisinde yaşlı bir kişinin olduğu ve kurtarma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

 

Güncelleme: 16.55

 

BİR KİŞİ YANARAK CAN VERDİ

Kacık Köyünde  Çıkan Ev yangınında evde  bulunan  Hatice YILMAZ ( 83) yanarak can verdi. Komşuları Hatice YILMAZ ı evden çıkarmak için büyük çaba göstermesine rağmen Evi çevreleyen YANGIN  bir anda büyüdü.

Yangının neden çıktığı bilinmiyor.

 

MUDURNU KACIK KÖYÜ’NDE YANGIN

 

İlimiz Mudurnu ilçesi Kacık Köyü’nde yangın meydana geldi. Yangını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. AFAD Müdürlüğü de haberin kendilerine ulaşmasının ardından Müdahale Şube Müdürü Zafer KARAÇAYLI ile birlikte derhal olay yerine intikal etti.

 

Yangın diğer evlere sıçramadan söndürüldü. Ev sahibi ve yalnız yaşayan 02.02.1932 doğumlu Hatice YILMAZ’ın ev içerisinde olduğu bilgisi üzerine AFAD Ekibi enkaz çalışması yapmaya başladı.

Yoğun duman nedeniyle cesede de zarar verilmek istenmediğinden arama kurtarma çalışmalarına ara verildi. AFAD Ekipleri sabahın erken saatlerinden bu yana  ev sahibi Hatice YILMAZ’a ait cesedin bulunması için yeniden başladıkları çalışmalarına devam ediyor.

AFAD Müdürü Sayın Hasan ERDOĞAN “Bu sene çok sayıda yangın yaşadık ama en çok üzüldüğümüz ve korktuğumuz can kaybı yaşamaktı. Ne yazık ki Mudurnu Kacık Köyü’nde meydana gelen bu yangında  Hatice YILMAZ’ı kaybettik. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Dilerim bir daha böyle kayıplar yaşanmasın. Halkımızdan rica ediyorum özellikle bu kış günlerinde elektrik ve soba kaynaklı yangınlar sıklıkla görülmekte bu konuda dikkatli olsunlar ve uyarıları dikkate alsınlar. ” dedi.

www.mudurnuhaber.com

“KACIK KÖYÜNDE YANGIN” için bir yanıt

  1. Ecel bazen insanı böyle istenmeyen şekilde yakalıyor maalesef. Rabbim cennetini bahşetsin. Nur içinde yatsın. Kacık köyüne ailesine sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim. Annelere babalara yaşlılara sahip çıkmak lazım…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir