İdris YILMAZ ve İbrahim ŞAHİN vefat etti

 

Mudurnu ilçesi Taşkesti Beldesi İğneciler Köyünden, Taşkesti Erenler  Kooperatifi Şöförlerinden Sabahattin YILMAZ  ve Mudurnu Orman işletmesinden Emekli İsmail YILMAZ ın Babaları İdris Yılmaz Vefat etti.

Merhumun cenazesi 7 Ağustos 2012 Salı günü bu gün kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra  iğneciler köyünde toprağa verilecektir.

 

 

Mudurnu İlçesi Taşkesti Beldesi Taşkesti Belediyesinden Emekli Emin ŞAHİN  in     Oğlu İbrahim ŞAHİN vefat etti. Merhumun cenazesi 7 Ağustos 2012 salı günü bu gün  Taşkesti Merkez camiinde kılınacak öğle ve  Cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

Merhumlara  Allah tan Rahmet Ailelerine baş sağlığı dileriz.

www.mudurnuhaber.com

 

“İdris YILMAZ ve İbrahim ŞAHİN vefat etti” için 5 yanıt

  1. HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞAN İKİ RAHMETLİ İÇİN DE ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANLARI CENNET OLSUN..MERHUMLARIN AİLELERİNE ALLAH SABIRLAR VERSİN. HELE GENÇ YAŞINDA VEFAT EDEN MESAİ ARKADAŞIM İBRAHİM ŞAHİN VE DİĞER MERHUMUN AİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM……….

  2. TÜM ÇALIŞANLARIMIZ ADINA İBRAHİM ŞAHİN ABİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUZ ÜZÜNTÜMÜZÜ DİLE GETİRMEK İMKANSIZ ÇOK SEVDİĞİMİZ BİR ABİMİZDİ ÇOK ERKEN AYRILDI ARAMIZDAN AİLESİNE VE TÜM SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ…

  3. allah rahmeteylesin.rabbim gerde kalanlara sabırlar versin.. .

  4. idris amcaya allahtan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyorum geride kalanlara cenabı hakttan sabır diliyorum. ibrahim arkadaşıma allahtan rahmet mekanı cennet olsun kederli ailesine baş sağlığı diliyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir